Framstegen kan laddas över till färdiga spelet.

Det återstår visserligen en dryg månad till Switch-releasen den 27 september, men redan nu kan du prova på Dragon Quest XI till Switch via en rykande färsk demo. Eller, som det fulla namnet lyder: Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition. Rullar fint på tungan.

Dragon Quest XI släpptes till pc och Playstation 4 i fjol och det gillade vi skarpt. Switch-version kommer dock med en rad nyheter; orkestrerat soundtrack, 16 bits-läge, mer story och fler uppdrag för de olika karaktärerna, och mycket annat. Om detta kommer till pc och PS4 är oklart.

Demon väger in på omkring 4,7 GB (tack, Siliconera) och framstegen du gör kan du plocka över till det fulla spelet. Du får dessutom en present i form av ett "skill seed" att boosta dig med.

[quote postid="3919630" userid="77604" name="uberpwnage2.0"] Ja precis, nu råkade jag skriva Switch ovan av misstag haha. Japp😊 Ingen fara jag förstod ändå.😊 23/08 Ja precis, nu råkade jag skriva Switch ovan av misstag haha. 23/08 Ah ok. Nu förstår jag. Testa i två timmar via Steam alltså. 23/08 Nu var tanken att han ville testa spelet, hade ingen Switch, och min ide var då att testa i 2 timmar på Switch Steam*. 23/08 Du behöver inte betala 650, 599 på eshopen, inte jättestor skillnad men ändå 50 spänn! Eller så köper du en voucher för 1020:- och kan köpa två fullprisspel, då blir det 510 kr per spel plus att du får 50 kr att använda för ditt nästa köp.😊 23/08 @uberpwnage2.0: Vet inte om jag är speciellt sugen på att lägga 650kr på det spelet :) Men bra idé annars. 23/08 Näe det skrev jag inte på något sätt heller. Låsta karaktärer är ju otroligt vanligt, det är inte ofta man kan bestämma vilka karaktärer man ska få och inte få. Vad som däremot är mindre vanligt är att man kan bestämma klasser precis som man vill. Det... 23/08 Sa inte att det drar ner spelet, men de tidigare spelen har haft med möjligheten att slänga in i princip egna karaktärer i sitt party. Här var det ett fast party som dök upp under storyn. Sure, det passar spelet bättre men man tappar lite frihet. 23/08 Kör det just nu och det ser jättebra ut och flyter fint. 23/08 Håller med, men hur bra flyter Switchversionen? Det är den viktigaste grafiska aspekten enligt mig. 23/08
Skicka en rättelse