Vid vanilj eller efter nån av expansionerna?

Aaah! Vid midnatt mellan måndag och tisdag är det dags – Blizzard lanserar World of Warcraft: Classic och vi får äntligen återvända till Azeroth som vi minns det från förr.

Under sina snart 15 år(!) och sju expansioner har World of Warcraft förändrats en hel del, och åsikterna om vad som varit bra och dåligt är lika många som antalet spelare.

Så frågan är – när var World of Warcraft som allra bäst? Rösta nedan, och motivera din åsikt i kommentarerna!

Skicka en rättelse
Du kan ju tolka vad jag skrev precis hur du vill. Jag menade vad jag skrev, och om det inte passar in i din världsbild får det stå till dig. Jag tycker du ska läsa mitt svar en gång till - jag har aldrig sagt WoW är barnsligt. 29/08 Fast om barn inte spelar så är det väl inte barnsligt? Man hade hyffsad koll på vilka som spelade på ens sever förr i tiden eftersom folk skapade sig rykten om att vara bra på det och det eller dåliga på det och det osv. Vist kände man inte alla men av... 29/08 Fast nu vet vi nog vad du menade, försök inte! 27/08 Fast nu sade jag inte att spelet var barnsligt, eller hur? Jag sade grafiken var cartoony och barnvänlig. Projicera nu inte. ;) Jag sade inte det var barn som spelade, jag sade grafiken var cartoony och barnvänlig. Sen blir det väl oftast så att man ham... 27/08 Nu vet jag inte vilken server du spelade på men när jag var som mest aktiv från Vanilla till WotLK så var antalet "barn" (dvs personer under typ 15) i klar minioritet på de servarna jag spelade på iaf. 27/08 @Sillgam: Tillräckligt länge för att veta att de inte var något bra iaf. Att du tar med Wotlk är märkligt kan jag tycka , med bland dom sämre ? 26/08 Wow har verkligen producerat folk med tvångstankar som allt måste påpeka hur baaarnsligt spelet är, och hur vuxna de själva är. Att ni orkat hålla på i 15 år haha! 26/08 Wow gjorde MMO's tillgängligt för den breda massan på ett sätt som tidigare spel inte lyckats med. Många anledningar, men jag skulle nog säga att den barnvänliga, cartoony grafiken, spelets simpelhet och dylikt är stora delar i framgångssagan. 26/08 Allt handlar ju om smak och tycke. Uppenbarligen har WOW lyckats bättre än alla andra MMO:s. 26/08 De dog inte. De flesta lever än, men med mindre spelare. De hade haft en mer levande community om WoW inte kommit. WoW som enl. mig inte är ett särskilt jättebra MMO, men den breda massan hålller inte med mig, tyvärr. Dock bra gemene man samlas på WoW,... 26/08