Slaktaren från Blaviken har döpt om sig till Geralt den Lågupplöste.

Om mindre än två månader släpps The Witcher 3 till Nintendo Switch så att du ska kunna ligga i soffan med Geralt samtidigt som du sträckkollar på Netflix-serien, som ska ha premiär någon gång i höst. Inte helt oväntat är man fått skala ner grafiken en del för att äventyret ska rulla på hårdvaran som återfinns i Nintendos bärbara konsol och i en färsk gameplay-video får vi en lång titt på hur det ser ut.

Jag testade det en snabbis i Nintendos monter på Gamescom och ja, det är väldigt lågupplöst men upplevde inga stora hack i bilduppdateringen när jag red in i Novigrad.

Vad tråkigt för dig. Jag har nyare versionen av PS4 Pro, där man knappt hör fläkten alls så lider inte av dessa problem som du beskriver ;-) 24/08 Ser riktigt fult ut. Precis som Skyrim gjorde på Switch. Ett hån att spela dessa titlar på en liten kass handheld. 24/08 Ser ju verkligen ut som att det flyter på bra, haha! 24/08 Vad spelar det för roll om den är starkare än ps3 även i portabelt läge? Jämför du mot en stationär konsol så bör du kolla på prestandan switch ger i stationärt läge. Jämför du mot 3ds/psp bör du ta siffrorna den ger i portabelt. Jag märkte av fläkten... 24/08 Fast nej...Switch BÄRBART presterar bättre än vad de STATIONÄRA konsolerna PS3/360. Missade du Dark Souls t.ex. För att inte tala om jetmotorn (fläkten) i PS3. Jag märkte av min fläkt på Switchen efter TVÅ fucking år. Och det var inte ens ljud, utan en... 24/08 Du får nog cykla tillbaka och läsa vad jag skrev. Jag har aldrig påstått att 3ds/PSP spel ser bra ut jämfört med switch spel. Om du kollar på switch i portabelt läge är det rättvist att jämföra mot tidigare bärbara enheter och inte tidigare stationära... 23/08 Mycket icke konstruktiv kritik mot Switch på forumet från folk som jag förmodar aldrig ens testat switch. Varför blir folk så arga av switch-nyheter? Märkligt fenomen... Klockren konsol. Gör exakt det den är till för. Fyller den nischen perfekt. Vill... 23/08 Jag tyckte det tokhackade när de red in i stan och det är det jag går på, kan garantera att det inte var 30 fps där. Jag vill gärna ha en Nintendokonsoll och skulle gärna betala för det, men en handheld som man kan docka är inget för mej, sedan att de... 23/08 Suck! Självaste Digital Foundry (som är larvigt pettiga och tjuriga över fram dips) är sjukt imponerade och säger spelet rullar rätt så smidiga 30. Prova att ta reda på fakta nästa gång innan du postar ett pubertalt inlägg. Bättre lycka nästa gång...... 23/08 [quote postid="3919628" userid="103506" name="Dalton Sleeper"] Jag har inte inhandlat switch pga den kassa hårdvaran, lira Witcher 3 på 15 fps är inget för mej. Men det är inte 15 fps. 30 fps enligt Digital Foundry och en enormt imponerande portering.... 23/08
Skicka en rättelse