Hades blir early access en gång till.

Under The Game Awards i december 2018 äntrade Epic Games Store scenen med en rad exklusiviteter (och många fler har det blivit), där Supergiant Games Hades var en av titlarna.

Du känner förmodligen till studion för den oemotståndliga trion Bastion, Transistor och Pyre.

Hades har varit i early access hos Epic sedan december i fjol, och 10 december i år släpps spelet till Steam. Återigen är det early access som gäller men en full release för grottkravlaren väntas sent under 2020. Med tanke på Supergiants cv är det åtminstone något jag ser fram emot.

Jag förstår, så din kritik riktar sig mer mot Early Access i sig. Jag skulle gissa att Epic's deal pressade dem att prova på Early Access och tyvärr hann de inte göra klart spelet innan exklusiviteten gick ut. Men nu när den går ut så finns det dock ing... 25/08 Vet inte riktigt vad du menar. Jag har inget problem att spelet släpps på steam. Problemet som jag ser det är att spelet fortfarande är i early access, trots att de fått pengar från epic och redan haft spelet i early access sedan det lanserades på EGS.... 25/08 Vad är det för fel med att inte vara exklusiv? Om Epic gav pengar för ett exklusivt spel i Early Access i ett år så ska de inte få mer än ett år. Om man vänder på din fråga: varför förtjänar utvecklarna att bli trakasserade? De har gjort bra spel förr... 25/08 Vet inte vad det är det klagas på (har inte tittat). Men kan inte se hur det är försvarbart att släppa ett spel 1 år efter på steam, i early access, när de dessutom fick en stor pengapåse från epic för att göra spelet exklusivt på EGS i ett år. Varför... 25/08 Circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk circlejerk... 24/08 Massiva mängder skit kastas hejvilt i Steam forumet. Helt makalöst. Vad är det för [lång svordom] fel på folk... Supergiants tidigare verk är enligt mig bra spel, väldigt välgjorda och stöder dessutom Linux. Kan nog nämna 10 AAA speltillverkare som inte... 24/08 Vissa verkar ha svårt att vilja lämna "Early access" pga dom aldrig känner sig färdiga och vill jobba på mer med spelet. Men man kan väll släppa ett "färdigt" spel och jobba vidare ändå? Eller blir kanske gnäll från community 24/08 Spelet släpptes i mitt tycke rätt färdigt för att spela, vilket personligen bidrog till att jag personligen ifrågasatte om det hade behövts early access överhuvudtaget. Antar att det helt handlade om pengar och inte player input. För de tjänade säkert... 24/08 Har för mig att Fortnite fortfarande är Early Access för att det tydligen "är billigare så". Vilket är helt sjukt. 24/08 Är det någon som har spelat spelet? Känns det färdigt eller är det mycket kvar? 23/08
Skicka en rättelse