Detta enligt utvecklaren.

I november släpps Google Stadia, och i samma veva har också Football Manager 2020 sin release. Streamingtjänsten blir den smidigaste plattformen för FM2020, hävdar Sports Interactive.

I en intervju med Eurogamer reder Miles Jacobson, studio director, ut exakt vad Stadia gör bättre. Han menar att Stadia har teknologi unik för plattformen som gör att man kan...

...utilising the power of the cloud and Google's data centres to ensure that more matches can be processed in parallel utilising spare bandwidth across the whole system – this means you can have more leagues loaded into your save, or just go for a faster experience by keeping the amount of leagues the same, but having the matches process quicker than you can on any other platform.

Och det låter ju bra, men än så länge är det bara ord. Till skillnad från pc-plattformen får inte Stadia någon beta. Releasen för Football Manager 2020 sker "tidigt i november". Football Manager 2020 Touch till Switch kommer samma månad. Första trailern från FM2020 ser du ovantill.

Ok intressant! Jag har inte ens en Switch men i teorin så skulle FM kunna fungera på den (omoddat dock!). Men håller med om att PC är överlägset. Det enda minuset med spelet är som du säger att det är så bra att det tar all tid hehe. Jag började spela... 29/08 Gick inte på FM19(Switch) då det är Touch varianten, vilket inte har stöd för mod på PC heller om jag har förstått det rätt. Switch-edition har stöd för touchscreen i handheld-mode, vilket gör det lite lättare att navigera. Men fortfarande inte responsi... 29/08 Det är visserligen sant men mycket annat som fattas (enligt mig) om man inte kan modda. Kanske att man kan det dock, vet ej hur Stadia fungerar. Intressant att du har testat Switch versionen, låter bra på pappret men kanske jobbigare i praktiken. 29/08 Såvitt jag vet så fick de licens till Bundesliga 1 & 2, samt landslaget förra året. BUNDESLIGA PARTNERSHIP (https://www.footballmanager.com/feature/bundesliga-partnership) Ska bli intressant om de har förbättrat navigeringen till årets upplaga, till Sta... 29/08 Hur vet du att vi kommer ha den friheten på Stadia? Ingen annan konsol har väl tillåtit dig att ändra i installationsfilerna för ett spel? Sedan så streamas väl allt på Stadia?? Hur tusan har du tänkt att ta bort filer då? Och sedan som han säger, så... 29/08 @Mutumba: Fast vadå modda? Fejkfilerna kan man bara kasta i papperskorgen manuellt så funkar allting. 28/08 Problemet är att det sannolikt inte kommer gå att modda. Så då får man leva med att inte kunna ha riktiga spelare i Tyskland och fake loggor på klubblagen etc. det räcker för mig att inte vara ett alternativ i alla fall. 28/08 Football Manager är en prima exempel på spel som imo skulle fungera finfint på Stadia eller någon annan form av streamingtjänst, samma sak med Civilization och andra turbaserade strid. Sen om det skulle fungera bättre eller inte återstår väl att se men... 28/08
Skicka en rättelse