Släpps snart i early access-form.

Chernobylite, från teamet bakom Get Even, lyckades tidigare i år skrapa ihop drygt 200 000 Kickstarter-dollar, dubbelt så mycket som målsättningen. Under Gamescom bjöds det på 17 radioaktiva minuter från spelet och – ta-da! – dessa kan nu ses för alla och envar.

Even if there's still a few months ahead to the release of Early Access version of the game on Steam, we wanted to share a small part of the experience with you. Leave us your comments and help us polish the game to become an ultimate Chernobyl experience for all of us.

Demon äger rum i Tjernobyls kärnkraftsverk och är också inledningen av spelet. Spelet släpps i early access på Steam senare i höst, men något skarpt releasedatum är ännu inte i sikte. Det kommer släppas på fler plattformar, men då teamet är litet väljer man att först fokusera på pc.

Medan du väntar kan du ju kika på tv-serien Chernobyl med ljudeffekter från Half-Life.

Har spelat en hel del Stalker. Både CoP och SoC. Det gör ju fortfarande inte Chernobylite till ett Stalker spel. Även om det finns likheter. 04/09 @loerk: du har inte spelat stalker eller hur? 02/09 Vad annars skulle de strosa runt med i Chernobyl? Sombrero och kylarväska? Själva upplägget på spelet verkar ju skilja sig rejält. Metro har också anomalies och en geigermätare, men det kanske också räknas som ett stalker spel? 02/09 @loerk: Det är ju precis samma "anomalies", geigermätare, ser lika dant ut inne i chernobyl och det där hålet i väggen var väl på huvud menyn i ett stalker game och var tema på flera wallpapers mm. Och uniformerna med gasmasken... Finns det inte ett sta... 29/08 Frågan är bara hur linjärt det kommer att bli, vill ha så fritt som möjligt när det gäller denna typen av spel. Men ser lovande ut såhär långt. 29/08 Jag har spelat spel sedan 80-talet, dvs längre än dig och commodore 64. Du talar inte om alla old school gamers nu. 29/08 Helt rätt! Det är oftast skillnaden på old school gamers och nyare, som växt upp med konstant handhållning ^^ Leda / bli ledd 29/08 Jag antar att du inte gillar något av ubisofts spel. Att jag drog in dom är ju att man alltid vet vart man ska gå där och personligen gillar jag det. Det gör många många miljoner spelare med, synd att du inte gillar sådant. :) 29/08 De äldre spelen? S.T.A.L.K.E.R? Faktumet att detta utspelar sig i chernobyl gör det väl inte till ett stalker spel? 29/08 Tack och lov, ännu ett spel med en stor gps som visar exakt var man skall gå. Hade varit sjukt tråkigt och ointressant att själv hitta vägen. Gillar att hålla ett snöre i handen alltid. 29/08
Skicka en rättelse