Cryteks monsterjägare är färdigbakad.

Efter ett och ett halvt år och mängder av uppdateringar har Hunt: Showdown lämnat early access och säljs nu i skarp version. Cryteks samarbetsinriktade skräckshooter bjuder föränderliga strider mot både monster och fientliga människor. Om det lockar blir Steam-versionen din för cirka en fyrhundring.

Calle kommer avge sin dom om Hunt: Showdown inom kort. Om du hinner bilda dig en uppfattning innan honom är du såklart varmt välkommen att skriva en medlemsrecension.

Spelet ska också komma till PS4 och Xbox One innan årsskiftet, men vi har ännu inget datum.

Kan bara hålla med. Jag har klockat runt 800 timmar i Hunt: Showdown sedan beta release och heller aldrig sett en fuskare. Det finns numera en "Kill Cam" i spelet, eller en variant av den. Du får se vyn från den som sköt dig som en stillbild, med en lin... 30/08 Yes! Helt klart godkänd. Thorkell och Askeladd är bra karaktärer. Och borde spela mer Hunt - Showdown, men är för aggressiv för att det ska gå bra. :v 29/08 Har du kikat animen? Den är amazing! https://www.youtube.com/watch?v=xEVcTStgA4A Thorkells introduktion var också riktigt nice. https://www.youtube.com/watch?v=PvY95Ca66KA Känner att jag föregår med gott exempel här.. 29/08 Yes! Gillade verkligen Thorfinn i början av mangan, och art:en är ju väldigt bra. 29/08 @SWEBarb: har runt 100 timmar i spelet på steam och har aldrig råkat ut för någon fuskare eller hackers, tror det mer beror på att folk blir dödade utan att se någon kill cam 29/08 Varför gapa om saker du uppenbarligen vet absolut inget om? Exakt allt du skrev i detta inlägget var helt fel. Spelet är en helt unik upplevelse, kan inte påstå att jag har spelat något innan med samma upplägg. Lirat från och till sedan betan och tycker... 29/08 Counterstrike alltså :) The hunt showdown saknar samlandet på utrustning och den konstant krympande zonen vilket är två rätt viktiga element i BR's 29/08 Dör du, är matchen avslutad och du har blivit av med allt. Du får börja om från scratch, igen. Är närmare Battle Royale än CoD eller BF exempelvis. 29/08 Trodde redan det här var släppt sedan länge, har sett JackFrags göra videor om det till och från senaste året. Men det låter väl bra att spelet är i ännu bättre skick nu än när han spelat det :) 29/08 Off-topic, men är det där Thorfinn jag ser? 29/08
Skicka en rättelse