Uppdaterad: uppgifterna var falska.

Uppdatering: Personen bakom Twitter-kontot visade sig inte ha med Netflix att göra, och kontot är avstängt – och infon om Netflix-Witchers datum är med andra ord alltjämt vaga "2019". Denna Altamarquéz har farit med falska uppgifter och hans Linkedin-, Twitter- och Medium-profiler visade sig vara just fejk. Detta meddelar en talesperson för Netflix (via The Witcher TV).

Netflix undersöker just nu denna påstådda "exekutiva producent". Undertecknad har för övrigt lärt sig den välbehövliga läxan av att vara källkritisk.

Original: Giovanni Eūgene Altamarquéz är en Netflix-producent som jobbat med bland annat Mindhunter, och – The Witcher. Han tweetar att man i princip filmat färdigt säsong 1, men då man ersatt en "stor roll" med en ny skådis tvingas man spela in vissa scener på nytt.

Serien ska ha premiär i år men något releasedatum har vi ännu inte fått – eller? Altamarquéz skriver att serien "förhoppningsvis" släpps i slutet av oktober. 1 november är också "troligt".

From here, the show enters post-production where it will hopefully be finished in time for its late 2019 release at the end of Oct 2019. One likely release date for the episodes of The Witcher is Friday, November 1.

Inget officiellt har sagts från Netflix håll, men en exekutiv producent borde ju veta vad han talar om. Tidigare i somras fick vi en köttig teaser och beskedet: ja, det blir en badkarsscen.

Så Twitter stängde av kontot för att någon ljög på internet, och netflix vill jaga kapp på den personen? Så det stämde säkert och dom hade en läcka, eller är det olagligt att ljuga på nätet om det handlar om en tv-serie? Jag jobbar på blizzard, Diablo... 31/08 Efter ha sett John Wick 3 och hur mycket tid Keanu Reeves har dedikerat sig för uppnå sin potential, så är jag väldigt skeptiskt till hur mycket tid Henry Cavill dedikerat sig för träna på t.ex svärdfäktning m.m Kollade om Witcher 3 Trailern och jag hop... 30/08 Är Rock och Morty en knockoff på Rick And Morty? :D 30/08 Det är en vild blandning av rumphumor och ångest liksom. Jag ser inteduper mycket serier, men Rock och Morty ser jag. 4 / 5 i betyg imho 30/08 Rick & Morty är kiiing! Snart South Park igen oxå även om den serien har gått nedåt de senaste 5 säsongerna. Men dyker alltid upp minst 1 guldavsnitt per säsong. 30/08 Klart det funkar för vuxna. Frågan är väl snarare om humorn passar dig, och den frågan kan ju bara du besvara - genom att kika på ett avsnitt eller två. :D 30/08 Definiera vuxna. Jag är 27 och tycker det är rätt kul, inte minst för att det är lite mer invecklat och genomtänkt än de flesta tecknade serier. 29/08 Inte sett ett enda avsnitt. Funkar det för vuxna. 29/08 November.. Rick and Morty är väl det enda som står på menyn?..eller? :D 29/08 Hm, känns som att produktionen har gått snabbt, men det är kanske för att man inte har hört så mycket om det hela. Hoppas att den blir bra iaf! 29/08
Skicka en rättelse