Rå gameplay med kommentarer, sen eftersnack hos utvecklarna CDPR.

Så var det dags – färskt gameplay från Cyberpunk 2077!

CD Projekt visar en 15 utvalda minuter från det gameplay som journalister och besökare fått se på E3- och/eller Gamescom-mässorna tidigare i somras.

Du ser hela showen inklusive utvecklarsnack här:

Här har du gameplaysekvensen:

Vi får alltså inte se allt som visades på mässorna (visningen var cirka 45 minuter lång), utan bara omkring en kvart. Dessutom ser vi utvecklarna själva prata om spelet.

Tyck till i kommentarsfältet!

Ja när man sköt så såg det lite trist ut, ingen rekyl och 30 skott i sekunden, där varje kula tar typ 0.1 % av fiendens HP. Frågan är då vilken spelstil man ska välja, om gunplayet är sisådär och jag inte är mannen som gillar hacking-moment i spel. Det... 02/09 Köper det dag 1 utan ayt titta på allt för mycket innan. Jag känner att jag måste uppleva det själv. Hur dåligt el bra det en är. För det kan inte bli lika dåligt som vanilj destiny 1&2 fallout 76 el vanilj no mans sky! Kör förresten No man sky för full... 01/09 Jag tycker CD Project Red har gjort ett bra jobb med detta än så länge. Tyckte mycket om Witcher 3 men har försökt att inte jämföra dessa två spel alltför mycket. De är så olika både i gameplay och setting. Ett helt annat spel med andra förutsättningar.... 01/09 Från vad jag kommer ihåg (intervju) du blir ganska snabbt interceptad av gänget för just det området eller, antar jag, av Polis ("Cyber-Police" - menar jag såklart ;) ) Osynliga väggar hoppas jag vi slipper öht, har inget att göra i open-world spel.. 01/09 Utspelas filmen "Johnny Mnemonic" 2021 mån tro. Sedan har CD Project Red tagit massor av inspiration från rullen också. 31/08 Ser och verkar mycket bra. CD projekt red kommer leverera. Men jag föredrar "w3 världen" och dess fantasy. Sen är vi ju alla olika och många föredrar säkert cyberpunk, MEN jag tror inte detta kommer locka fler spelare än w3. Witcher 3 <3 31/08 inspiration ? 31/08 Han kan prata han. 31/08 påminner om det 31/08 Samma här. Bilkörningen blir en viktig pusselbit då man ska färdas runt i staden. Den måste bli skön och jag personligen hoppas på att man kan köra den vart man vill likt GTA. Friheten jag vill ha. 31/08
Skicka en rättelse