Börja lira i september om du äger Path of Fire-expansionen.

Sju år efter releasen fortsätter Guild Wars 2 att dundra på, inte minst tack vare de stora mängder innehåll ArenaNet fortsätter att producera. På Pax West var det dags att utannonsera nästa kapitel i berättelsen, som går under namnet The Icebrood Saga. Den 17 september släpper man prologen Bound by Blood, och resten kommer följa därefter.

Detta nya kapitel kommer vara gratis för alla som äger Path of Fire-expansionen, och man har även meddelat att alla som äger eller köper Path of Fire dessutom kommer få expansionen Heart of Thornes gratis.

The Icebrood Saga kommer dock inte bara föra berättelsen vidare, utan även bjuda på lite andra nyheter. Dessa inkluderar bland annat Strike Missions, som är bosstrider för upp till tio spelare, såväl som nya Masteries.

Guild Wars 2 hade antagligen lockat mer folk on de hade kopierat WoW mer. Två factions Tank, healer, dps World PvP Etc. Jag tröttnade i alla fall väldigt snabbt på GW2. Kommer att hålla mig till WoW classic nu. Om nu inte Blizzard släpper en expansion... 01/09 Köpte gw2 när det släpptes och spelade fram till PoF släpptes. Gillade många saker med gw2, men som många säger så saknade jag dom klassiska rollerna, tycker det är roligare att ha dedikerade healers, tanks och dps. Saknar även de klassiska faktionsyste... 01/09 @MaLiBu: Säger inte att Gw2 är perfekt. Är en hel del jag saknar i GW2. Typ min smite munk build från GW1 och möjligheten att sno abilities från bossar. Men med tanke på att man betalar en gång och får typ allt så kan jag inte klaga. Behöver inte spela... 01/09 har börjat lira WoW för första gången och jag håller med för det mesta speciellt när det kommer till stridssystemet och abilities, det känns så statiskt att bara stå och trycka på dina abilites utan att aktivt dodga attacker osv... men jag saknar open... 01/09 Jag har försökt det med, att förlåta alltså. Men det blev bara att jag hoppade tillbaka till WoW istället.. =/ 01/09 Tyckte jag med fram tills jag börja leka runt med specializations. Ja det saknar mycket från typ gw1. Men när man ser på allt annat man kan göra i spelet och hur man kan fixa sin karaktär så kan man smått förlåta de hela med abilities. 01/09 Har gett GW2 otaliga nya chanser de senaste åren, för det finns så mycket som är så sjukt coolt med det spelet. Men kommer tyvärr alltid fram till samma sak som får mig att tappa intresset: så JÄVLA tråkiga klasser och abilities.. :( Hur kan man misslyc... 01/09 njae... hade inte haft något emot något nyskapande personligen :) 01/09 I sådana fall så måste expansionerna att likna old-school WoW, annars kan det kvitta. Och de kommer förmodligen aldrig att släppa någon expansion på retail som liknar classic. 01/09 Nej tack till wow 2 personligen. Ser hellre bättre och mer episka expansioner :) 31/08
Skicka en rättelse