Subervse, den snuskigt framgångrika kickstartern och snusk-rollspelet som vill sälja in sig som ett Mass Effect för alla som säger “jag har inget att dölja!” när expediten i XXX-butiken frågar om man vill ha en påse till sin nyinköpta leksak, kommer inte till Steams early access.

Detta för att utvecklaren som drog in närmare 20 miljoner svenska kronor i sin framgångsrika kampanj, tycker att det “vore att göra er spelare och projektet en otjänst att släppa det innan det rakt igenom håller den kvalitet som ni förtjänar.”

I sin senaste uppdatering på Kickstarter-sidan, titulerad “Wrist Deep in Pandora's Box”, säger Studio FOW också att spel baserade på berättande inte gör så bra ifrån sig i early access, vilket om något borde vara en fingervisning om var utvecklaren lägger krutet. (That’s what she said.)

Den stängda betan är dock fortfarande på gång, och kommer dra igång 28 september för alla er som slangade in minst 75 brittiska pund i projektet.

I uppdateringen går man också i detalj in på spelets “tech-träd”, men detta lämnar vi färhän och nöjer oss med att dela länken.