Fyra Naughty Dog-trotjänare går i pension om några timmar.

EFter många långa trogna år i tjänst släcks i natt multiplayer-servrarna för en handfull gamla Naughty Dog-spel till Playstation 3, skriver företaget.

Berörda spel är Uncharted 2, Uncharted 3, The Last of Us och The Last of Us: Left Behind, och naturligt nog är spelens multiplayer-dlc nu fritt tillgängliga.

Servrarna släcks klockan 2 i natt, så om du har din gamla PS3:a kvar är det hög tid att damma av den och ge dig själv några timmars nostalgikick med Naughty Dogs gamla pärlor.

Jag spelade väldigt mycket UC2 när det släpptes. Det var överraskande roligt i MP! 04/09 Nä saken är som baken, förstår absolut att det inte faller alla i smaken och kan se brister men framförallt tlou är som gjort för mig 😊 04/09 Jag är en av de få som inte riktigt håller Uncharted-serien eller TLOU så högt som alla andra. Med det sagt är de inte alls dåliga spel och roliga upplevelser, men inte de där fullpoängarna som alla andra verka tycka. :) 04/09 Bra notice. Jag slutade hardcore-samla trophies för några år sen, sedan dess har jag skippat onlinerelaterade trophies då jag sällan frivilligt spelar något online eftersom det oftast är otroligt tidskrävande och har lång inlärningskurva (man blir ju... 03/09 Men om du var intresserad av troféer bör du ju ha fixat dem vid det här laget. Det är gamla spel vi talar om. 03/09 Dvs blir Platinapokalerna i spelen Unobtainable inatt. Fy fan, vad jag avskyr online-trophies! 03/09 Jo och det har jag för mig är en av anledningarna till att Xbox live gold kostat sedan det släpptes. Servrarna för playstation 4 spel borde finnas kvar längre eftersom de det kostar även där för multiplayer. Men det bästa är att låta kunderna själva få... 03/09 Du har säkert rätt, men även om det inte finns fysiska servrar så finns det ju associerade kostnader med support, standby osv. Men jag har ingen djupare aning, bara utgår från att det måste finnas kostnader för att driva en tjänst :) 03/09 Hur funkar det egentligen har dålig koll på servrar? Men det är väl inte massa hårdvara som står på tomgång om ingen spelar ex UC2 online, utan den hårdvaran gör väl annat fram tills den får begäran att starta uc2 servrar? Så trodde jag det fungerade... 03/09 Håller med om att det är underskattat och kul men anser solospelet bättre 03/09
Skicka en rättelse