Också - en pansarbuske. Eller var det bössa?

Panzerbusche 39. Smaka på den. Breda M1935 PG, mmm. Två nya vapen som rullas ut i och med patch 4.4 till Battlefield 5. Du låser upp dem via Tides of War-utmaningar över en vecka, och kanske får anledning att testa dem på någon av spelets sprillans nya banor.

Lofoten-öarna och Provence-katan har visats upp tidigare, men nu är de alltså live. Du kan köra dem i Team Deathmatch och Squad Conquest, och passa på att börja öka på din maxrank då level cappen har höjts från 50 till 500.

Patch-detaljerna kan du läsa här, och fördjupa dig mer i vilka vapen som har balanserats om, hur Dice hanterar problemen med stuttering och viktiga saker som att fallkärmar nu kan öppnas en aning tidigare efter hoppet.

Uppdateringen är rätt stor: 22GB på pc och 16GB vardera på PS4 och XBOne. Du kan kolla in youtubern Jackfrags genomspelning av kartorna nedan.

https://youtu.be/Ex1ytpq8RlY

Jo men för mig känns det som att lootboxes är skit som fötts från tidigare insta gratification som man tidigare jagade genom att gå upp i rank. Nån girig kom på att man kan ju ta betalt för det också :( 04/09 Jag gillar BFV, betydligt bättre än BF1. Gillar både grafiken, känslan och de olika spellägen som erbjuds. Det tar inte BF 3, som är min personliga favorit, men jag håller inte med om att det är livlöst eller saknar känsla. Däremot vad jag kan sakna är... 04/09 Ptja, tycker personligen att SP var skoj :) MP är ju lite buggigt men frågar man folk som spelar mycket tycker de att spelet är livlöst, väldigt buggigt och saknar känslan. Jag spelar för lite för att uttala mig om just den saken :) 04/09 Jag skulle aldrig spelat bfv i ca 400 timmar om jag inte tyckt att det va kul. Knappast att min rank har haft betydelse för hur jag känner för spelet. Rank är ju inget man jagar , det är nåt man får när man spela spelet. 04/09 Jaga rank och visa upp är kanske vad de tycker är kul... Vad som förstör dagens spel är girriga utvecklare som släpper halvfärdiga o trasiga spel för att sedan fylla spelen med lootboxes. 04/09 Sånt här inställning hos gamers som "förstör" dagens spel. "Jaga rank" "det ska synas hur många timmar man spelat" Spela, ha kul, bli bättre borde vara moroten eller? 04/09 Mjo, efter att ha varit gamla max rank 50 i snart ett år borde man ju få några ranks i efterhand. Känns inte som man har ork att sitta och ranka upp till 500 efter så lång tid...har redan lagt 750h på det. 03/09 Det tycker jag också! Vill ju att alla timmar man lagt ner i spelet ska synas på nåt sätt 03/09 Tyvärr inte....tycker spelet är en katastrof 03/09 Men sen inte så mycket mer ? ;) 03/09
Skicka en rättelse