Kanske inte Classic, men däremot "classy".

Just nu far World of Warcraft Classic-febern som en löpeld genom världen. Vi spelar och raidar (och köar) som vore det 2005 igen. WoW Classics syfte är som bekant att återskapa mmo-giganten så som den en gång var. Av allt att döma är denna nostalgikavalkad precis vad fansen ville ha.

Klivet från WoW Classic till ett hemmasnickrat Stormwind i Unreal Engine 4 är ju ganska stort, men ett vi erbjuds att ta via trailern ovan. Daniel L har redan visat oss att World of Warcraft blir svinsnyggt med Unreal-motorn, men den här gången är det en stadsvandring som gäller.

Vill du se mer (såklart du vill) gör du rätt i att också kolla in den här making of-filmen.

Så du menar att om det fanns ett classic mode i grafik inställningarna och ett nyare så hade det blivit flopp ? Mmm, troligt. 100 % ingen aning vad du pratar om. Antar att du finner noll warcraft känsla i alla warcraft cgi filmer, wow trailers osv också... 06/09 Naeh. Folk ville ha den gamla upplevelsen. Det hade 100% blivit flopp om de gått och ändrat om grafikmotor och allt. Den grafiken är inte wow kort och gott. Wows grafik är perfekt som den är. Vill man ha realistisk grafik finns det mängder av andra spel... 04/09 Musiken i spelet är ju ett mästerverk :) 04/09 Det är just det här som är, enligt mig, WoW's stora nackdel. Det har aldrig varit snyggt, och det kommer aldrig bli så här snyggt heller. Det är helt enkelt inte deras art direction, och det är väl just det som gör att WoW faller kort för mig. Tillsamma... 04/09 Kanske, kanske inte. Det är det jag menar med spänst under förhuden, att våga chansa lite. Spelet skulle lika gärna kunna ha classic mode precis som remakes på alla peka-klicka äventyr. Tror dock verkligen inte spelet hade floppat om det var vanilla und... 04/09 Jag håller med att det ser grafiskt bra ut, men också att det tar bort en stor del av Blizzards art direction. Tänker lite på hur Disney gjort remakes på alla sina klassiska gamla tecknade filmer. De ser bra ut, men något som fattas. 04/09 Klart det ser opersonligt ut, men med lite rörelse i staden skulle det vara skillnad. Tycker det är lite synd att Blizzard har fastnat 15 år tillbaka i tiden. Ge mig ett WoW 2! Grafik är inte allt och jag tycker att bfa ser bra ut, (bättre om det hade... 04/09 Ser väl bra ut men jag tycker det är platt och opersonligt 04/09 Galet vackert är det...tror lätt att man hade kunnat göra ett woW med det här. 04/09 Hade floppat stenhårt isåfall :) 04/09
Skicka en rättelse