Schemat släppt – då kan du börja spela.

Glada besked – Borderlands 3 kommer kunna förladdas på samtliga plattformar 48 timmar innan det släpps den 13 september. Ja, även på pc från Epic Games Store.

För bara tre veckor sen sa Epic-chefen Tim Sweeney att spelet inte skulle gå att förladda från Epic-butiken, som ju har ensamrätt att sälja pc-versionen digitalt första halvåret. Men nu kommer Gearbox alltså med motsatta, fast trevligare besked. Samtidigt klargör man exakt när spelet går live i olika tidszoner.

I Sverige kan du börja spela Borderlands 3 dessa tider:

  • Pc – 01:00 fredagen den 13 september

  • PS4 och Xbox One 00:00 fredagen den 13 september

Och förladdningen ska alltså kicka igång någon gång den 11 september.

Om du ska köra pc men inte vill köpa från Epic får du ge dig till tåls till april 2020, då spelet dyker upp i fler digitalbutiker.

Inte lång tid kvar nu. Det här förbokade jag så fort det gick. Kommer bli sjukt kul! 04/09 Jag kommer avstå från Epic. Om GOG Galaxy 2.0 lyckas sy ihop allting till en ultimate plattform med vänner från alla olika klienterna osv så kommer jag vika mig för då blir mina problem lösta åtminstone. Men tills dess så får inte Epic en krona från mig... 04/09 Undersökningen är ju lite knasigt formulerad. Man måste ju inte göra själva köpet direkt i EGS bara för det. Nycklar går att köpa i andra butiker även om de kommer att användas i EGS. Jag betalade 680 kr för Super Deluxe Edition hos Green Man Gaming med... 04/09 Blizzards spel har jag pretty much helt slutat spela, Riot har jag inte haft att göra med på bra lång tid, HBO har jag inte heller haft att göra med på väldigt lång tid, Supercell, Riov, Frontier Developments och Ubisoft har jag inte heller haft något... 04/09 Haha, ja, man får helt enkelt lägga ner allt. Ut i skogen med en kåsa och morakniv, kanske kan ta med sig en GameBoy om man lindar in den i aluminiumfolie. 04/09 Låter som man får bojkotta mycket om man inte gillar Tencent helt enkelt. hahah 04/09 Reddit också, samt att de förmodligen har investerat i diverse företag i Kina också, så mycket möjligt att komponenter i telefoner, konsoler, datorer har något med Tencent att göra också. 04/09 Fatshark, Paradox Interactive, Håller på att även köpa 10% aktier i Universal Music 04/09 Kan lägga till Ubisoft och Tesla Motors på listan och säkert många fler :) 04/09 Selektiv politisk bojkott är hippt. Antar att du bojkottar allt med Activision Blizzard, Riot Games, HBO, Supercell, Rovio, Snapchat, Frontier Developments (Elite:Dangerous), Spotify och UBI Soft också, för det är företag som Tencent mer eller mindre... 04/09
Skicka en rättelse