CD Projekt har varit tystlåtna, men nu är det officiellt.

Det har tisslats och tasslats om multiplayer till Cyberpunk 2077. Mycket har tytt på att det kan komma i en eller annan form, men vi har liksom inte kunnat få något konkret att gå på.

Men nu vet vi. CD Projekt Red går ut med en jobbannons i sina kanaler, och passar samtidigt på att ge oss ett klart besked: "Multiplayer är på gång!"

Tydligen så kommer mp-tillägget att anlända när man väl släppt spelet och tillhörande gratis-dlc samt singleplay-expansioner. Låter som en klok prioritering.

Är du hajpad? Glöm inte att göra din stämma hörd i omröstningen nedan.

@RachelW: Finns inget $200 yx-skins. Det du refererar till var 12st legendary skins, 12st epic skins OCH ett yx-skin för $200. Även om det var efterblivet dyrt. Rätt ska vara rätt. :P 05/09 Got your point, tillägger dock att kundkretsen har vuxit en del samtidigt som inflationen jobbat på ;) Jag säger inte att mtx som fenomen aldrig kan vara okey, men jag vill ändå tycka att branshen har utnyttjat det på fula, osjyssta sätt (typ 200$ yx-sk... 05/09 Självklart blir folk irriterad då du går in i en tråd främst riktad till fans med lösa påståenden och en ton som väldigt tydligt är för att provocera. För att svara dig, kanske är det så att CDPR gör så mycket rätt att folk kan förbise vissa misstag.... 05/09 Konstigt att du påstår mig vara provocerad bara för att jag påpekar att CDPR har en väldigt högljudd fanbase som har väldigt svårt att kritisera dem. Av denna tråden att döma är det ni som verkar provocerade av min kommentar. Hur ofta får CDPR skit för... 05/09 Kan bli jätte bra säger jag som klarar att bli ägd 100 innan jag blir ok på det. 05/09 Men det är ju det de gör Lasrod. Det gör färdigt spelet, gör uppdateringar och släpper single player DLCs (plural) och SEN kommer Multiplayer som de just nu anställer nya personer för att sitta och jobba på specifikt. 05/09 Multiplayer <3 åtminstone om det är coop...bara det inte blir arena eller sånt piss. 05/09 @RachelW: Spelen har blivit markant billigare sen 90talet med... Menar, kommer ihåg att jag köpte nes spel för typ 700 spänn back in the days. Lite inflation på det så är man snabbt uppe i 1000kr+ för ett spel, typ som en deluxe version nuförtiden? Som... 05/09 Varför ska man sluta "gamea" om man inte gillar mtx? När vi "gameade" på 90talet fungerade det alldeles utmärkt att få Hela spelet inkluderat när man betalde fullpris för det, funkar inte den modellen nu för tiden alltså? 🤔 04/09 Tur att dom släpper det separat. 04/09
Skicka en rättelse