Red Dead Online, Red Dead Redemption 2:s skrikiga, inte lika sexiga lillkusin, kommer snart att få ett nytt spelsystem. Det handlar om Specialist Roles, en sorts klasser som spelarna antar och som var och en erbjuder öventyr och belöningar som överensstämmer med klassens tema.

Den 10 september, i samband med spelets stora sommaruppdatering, kommer vi få tre ineldande klasser - Collector, Bounty Hunter och Trader. Det kostar dock femton guldtackor att låsa upp var och en, förutom tradern till PS4, som är gratis för de som kör på konsolen. Av någon anledning. Hey, det här är Red Dead Online, allt kan hända i microtransaktionernas förlovade universum.

Förutom rollerna så har man gjort förändringar i spelarkontrolen, med “snabbare och mer responsiva rörelser i stridens alla faser och förflyttningar”. Du kommer också att kunna byta utseende utan att nollställa din progress med mera, med mera.

Kolla in Rockstars sajt för en rejäl sammanställning av allt som sommaruppdateringen innebär, och rejäla djupdykningar i vad de olika, nya rollerna kan erbjuda.

Är det någon av er som fortfarande lirar Red Dead Online?