Collector, Bounty Hunter och Trader kommer med unika utmaningar och belöningar.

Red Dead Online, Red Dead Redemption 2:s skrikiga, inte lika sexiga lillkusin, kommer snart att få ett nytt spelsystem. Det handlar om Specialist Roles, en sorts klasser som spelarna antar och som var och en erbjuder öventyr och belöningar som överensstämmer med klassens tema.

Den 10 september, i samband med spelets stora sommaruppdatering, kommer vi få tre ineldande klasser - Collector, Bounty Hunter och Trader. Det kostar dock femton guldtackor att låsa upp var och en, förutom tradern till PS4, som är gratis för de som kör på konsolen. Av någon anledning. Hey, det här är Red Dead Online, allt kan hända i microtransaktionernas förlovade universum.

Förutom rollerna så har man gjort förändringar i spelarkontrolen, med “snabbare och mer responsiva rörelser i stridens alla faser och förflyttningar”. Du kommer också att kunna byta utseende utan att nollställa din progress med mera, med mera.

Kolla in Rockstars sajt för en rejäl sammanställning av allt som sommaruppdateringen innebär, och rejäla djupdykningar i vad de olika, nya rollerna kan erbjuda.

Är det någon av er som fortfarande lirar Red Dead Online?

Jag har tröttnat på att bli skjuten i ansiktet av en P12-griefer. Det händer varje gång jag försöker spela online. Men jag kan trots allt tänka mig att spela online för det finns en del roliga missions där, men jag väntar tills det går att välja rent... 05/09 Äntligen. Vad jag har väntat. Bara bli en trader då. Rollspela är det jag gör så det här blir riktigt bra för mig. 05/09 Själv så bryr jag mig bara om mp läget. Har kört 50% av storyn och slutat spela det i våras. Kommer att köra online lite då och då för att bygga upp ekonomin. Så mer material i online är väldigt välkommet. Även om jag inte tröttnat på hur det är nu. 05/09 Vad ska dessa klasser vara bra för? Jag trodde verkligen de skulle lära sig något av den urusla starten till GTA Online. Det slog visserligen genom som typ goldmine GOAT i längden, men utan heister, content etc så var det bara en ändlös sandlåda, som... 04/09 Är det fortfarande i beta, eller har det gått ut ur betafasen nu? 04/09 @Mortaigne: När marketing/CEOs tittar på Fortnite och får för sig att det är "online" som säljer så kommer de satsa på det, oavsett vad statistik/logik säger. 04/09 Trodde att Rockstar hade övergivit detta till gamarna att tugga på... 04/09 Ge..mig...singleplayer...DLC... Jag förstår mig inte på dem. Ett ordentligt SP-DLC skulle de kunna ta ordentligt betalt för och sälja 10 miljoner av utan problem. Men nä, fokusera på ett träligt onlineläge i stället. 04/09 Finns det något sätt att spela co-op i multiplayer-världen än? Stänga av PvP d.v.s. Sist jag provade blev jag bara non-stop corpsekampad & runtdragen med lasso så fort min karaktär tittade ut från introduktionen. 04/09 Har kört "story missions" tillsammans med en kompis och vi båda har känt att utöver det så känns det väldigt tomt om man inte gillar pvp. Ska jag vara ärlig så trodde jag att det fortfarande var inne i beta tills jag nyligen läste att det inte var så.. 04/09
Skicka en rättelse