Online-prenumeranter får Super Metroid, Super Mario World, Zelda, Star Fox, m.m.

Inatt hölls ett Nintendo Direct, och med det beskedet många väntat på: SNES-spel kommer till Switch! Faktum är att prenumeranter av Nintendo Switch Online får tillgång till hela tjugo titlar från med idag, däribland superklassiker som Super Mario World (och den "kladdkritiga" uppföljaren Yoshi's Island), Super Metroid, Zelda: A Link to the Past och Star Fox.

I gänget hittar vi också mer obskyra spel som Brawl Brothers och Super Puyo Puyo 2. Hela uppställningen hittar du undertill. Rewind-funktion finnes, multiplayer online kommer. Det gör också en SNES-kontroller, vilken det redan ryktats om för en knapp månad sedan.

Precis som NES-titlarna gör kommer alltså SNES-spelen till onlinetjänsten, vilket i praktiken gör att det som tidigare var Virtual Console numer är ett slags Netflix för klassiska Nintendo-spel.

Det finns en Honest trailers Nintendo Switch du kan kika på. Du kommer garanterat skratta mera åt den än att jag försöker förklara vad jag menar. 😀 Sen tror jag det var någon i tråden som svarade på detta med. 07/09 I settings kan man stänga av fonten, fuck yeah. Äntligen slipper man se "hold bla bla to paus/rewind. Synd bara att den funktionen inte finns i NES appen, ett år senare. Två och halvt år senare host host ;) 06/09 Går att ladda ner nu. 06/09 Fast med Nintendo Online så får man ju spela många fler spel för en summa. Där visar Nintendo mer att man inte äger spelen utan att man hyr de av Nintendo. 06/09 När släpps spelen här hos oss? Vid midnatt eller 15-18 tiden imorgon? 05/09 Hehe, nedå. Låter bara bitter på text. Jag älskar min Switch. Satt precis o lira på den, Dead Cells, ett år senare, 225 timmar. Älskar det spelet. Vill bara att Nintendo ska fixa de små felen de konstant gör. Och vi som konsumenter "köper" det hela som... 05/09 Det är inte Nintendos fel att det funkar att släppa samma spel om och om igen. Det är vi konsumenter som är hela orsaken till det beteendet. Samma sak med prissättningen. Om vi konsumenter inte tycker att varan är värd priset så köp den inte. Låga försä... 05/09 Så bara generellt bitter. :-) 05/09 Ne alltså det är inget dåligt spel i sig. Men jag har spela för mycket open-world action äventyr till denna generation, (påbörjades redan vid PS3 tiden) och det är väldigt likt Batman, Mad Max rent spelmässigt. Tillbaka till topic: Varför kan inte Ninte... 05/09 Packe joycons kostar 800 spänn... Pro Controller 730 spänn... Långt över konkurrenterna. Priset för "konsollen" är rätt bastant med. IMHO. Spider-Man är väl bland det absolut bästa Spider-Man spelet släppt ever? Hur kan du hata på det? 05/09
Skicka en rättelse