10 september inleds historielektionen.

Berättelsen i Assassin's Creed Odyssey och de två dlc-trilogierna må vara över, men Ubisoft har en historielektion kvar. Precis som i fallet Assassin's Creed Origins och det gamla Egypten kommer Discovery Tour även till Odyssey och det antika Grekland. 10 september är det dags.

Uppdateringen är gratis för Odyssey-ägare. Discovery Tour kan också köpas fristående via Uplay.

Jag "spelade" igenom Discovery Tour till Origins, vilket i praktiken var en snitslad museitur genom världen. Vi har ännu inte fått se särskilt mycket från Odysseys dito, men utökade filmsekvenser och quiz (för att hålla koll på att du verkligen lyssnar) är nytillskott. Så här såg det ut på E3.

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Nu handlar det om att visa platser och typ byggnader och i vissa fall händelser som de faktiskt har researcha:t. Tänk lite som de hade i AC2 där du kunde få upp data på byggnaderna du klättrade på. Det har inget med själv storyn i AC att göra. Sen är... 06/09 Se det från deras sida, varför skulle de manipulera den om de framställer det som en historielektion? Vad skulle de tjäna på om de framställer tex Homeros på ett annat sätt än vad som anses riktigt? Om inte annat så skulle de riskera att bli totalt kors... 06/09 Jag har spelat i stort sett allihop. Jag vet inte vad det har med saken att göra, jag ställde en saklig fråga, som inte har något att göra med om man spelat spelen. Att de haft historisk data sedan innan, det är en sak. Om detta är korrekt är en annan.... 06/09 Hack n slash i 15 minuter på en fiende. En discovery. 06/09 De har ju skrivit om historian i varje spel, det är inte så att det här med tempelriddarorden och assassinerna är en verklig del i riktig historia...iaf inte som dom framställs som i spelen. För att inte tala om Oddyssey och alla övernaturliga inslag. 06/09 Man kan inte jämföra BF:V och detta. AC med origins lade till ett turistläge där man lär sig samma saker som på ett museum. Vad för narrativ skulle det handla om som dom inte redan har i spelet? Det är ju ett separat läge helt i hållet. Vilken gömd agen... 05/09 Det här gillas. Mer historia åt folket! 05/09 Det tråkiga är att efter andra spels historierevisionism (BFV, jag tittar på dig), så känns sådana här mer otrovärdigt. Hur vet jag att Ubisoft inte har en agenda och skriver om så som det passar deras narrativ, så som DICE gjorde? Trist, för sådant här... 05/09 Nice! 05/09
Skicka en rättelse