Blir det Sibirien nästa för Lara Croft?

Vår svenska Oscarsvinnare Alicia Vikander återvänder som Lara Croft. Förra filmen hade premiär våren 2018 och Tomb Raider-tvåan går upp på biograferna i mars 2021. Det avslöjar Deadline.

Som tidigare rapporterats skriver Amy Jump manus, och Deadline bekräftar att Ben Wheatley regisserar. Produktionen ska inledas nästa år och även om vi inte vet ett jota om handlingen kan vi åtminstone konstatera att första filmen baserades på ramhandlingen från Tomb Raider-rebooten från 2013. Följer andra filmen trenden kommer Lara Croft i så fall äventyra i Sibirien bland isiga klippor, grizzlybjörnar och hemliga städer. Vi får väl se.

Senaste spelet med Lara Croft släpptes för ett år sedan, men betygen för Shadow of the Tomb Raider var svagare än på länge för serien, och försäljningen inleddes åtminstone svagt.

Tycker den var helt ok och som film baserat på ett tv-spel, mer än ok. Är inte så förvånad att den får en uppföljare då bara namnet Lara Croft alltid kommer sätta folk i biosalongen. Det är också en fördel Tomb Raider som märke har utöver alla andra fil... 06/09 Det gör ont i mig varje gång ni har en omröstning som är trasig eftersom den saknar svarsalternativ... 06/09 Angelina Jolie's Tomb Raider filmer var underhållande actionfilmer. Vikander's Tomb Raider film var raka motsatsen. 06/09 Gillade AC filmen också, men vågar knappt säga det :D De kunde dock, precis som i spelen, haft mindre real world stuff och mer historiska grejor. Fighting och slutscenerna va riktigt bra. Tomb Raider va verkligen platt och oinspirerande och dåligt val... 05/09 Tyckte att trailern bådade illa, men filmen i sig höll måttet och gjorde precis vad den skulle, så jag blev positivt överraskad. Skulle gärna sett den som 3d-bio också, men den gick inte i 3d här i stan och då blev det istället på 3d-bluray. Jag hade... 05/09 Nice! Jag gillade den faktiskt. För att vara dataspelsfilm så var det redigt bra. Alicia är ju benhård! 05/09 Gillade den förra, men jag hoppas att det blir lite mer övernaturligt i andra. 05/09 Tyckte filmen var väldigt bra för att vara baserad på ett spel. Så jag kommer se tvåan! 05/09 Jag tycker att det var en kort och gott bra action-film. Ungefär vad jag förväntade mig att få se vilket gjorde att jag inte var speciellt besviken. Jag tycker dessutom att Alicia gjorde ett bra jobb som Lara och anser henne var en väldigt bra skådespel... 05/09 Finns en strand i Ängelholm som heter Sibirien också :) kanske blir beach-Life istället :D 05/09
Skicka en rättelse