Rockstar tiger medan spelarna gräver (data)guld.

Det här börjar bli löjligt, men efter att pc-hintar gällande Red Dead Redemption 2 grävts fram från både sajten och companion-appen har nu ytterligare ledtrådar hittats i källkoden till själva spelet.

Användaren VideoTech UK på GTA Forums har grävt runt i datan, och slutsatsen är att Red Dead 2 "definitivt" är på väg till pc. Fynden? Pc-inställningar som texturkvalitet, anti-aliasing, refresh rate, till exempel. Detta går hand i hand med den data som hittades i companion-appen i somras.

Vi lämnar helt enkelt bevismaterialet här så får ni ta ställning till det.

The long-awaited PC version for Red Dead Redemption 2 is definitely coming in the future, I have datamined Red Dead Redemption 2’s files and came across a file that holds PC presets and settings. For those who will doubt this leak, well there are monitor settings too.

Och varför kan han då inte säga att det är överhypat om han inte gillar ett spel som många gillar?? För det e ju just överhypat för han. Du förklarar liksom inte vad det ska vara när man ska kunna använda överhypat!! 08/09 Förstår inte riktigt vad du menar. Jag sa ju att hypen är baserad på individers egna uppfattning om spelet. Bara för att inte jag tycker om Zelda betyder inte det att spelen är överhypade bara för att många miljoner har motsatt åsikt. Postaren jag svara... 08/09 Av nyfikenhet då, hur många personer e det som inte ska ha gillat det för att det ska räknas som överhypat?? 148st? 491st? 3760st? Var går gränsen för att det ska vara officiellt överhypat? 08/09 Nej :) 08/09 Du verkar ha en konstig definition av överhypat. Är ett spel bra och lever upp till människors förväntningar är det ju inte så att dessa människor överhypar. Det är en tolkning du gör eftersom du inte ser spelet på samma sätt som de personerna som (enli... 07/09 Det finns saker som jag gillar men som jag även anser är överhypat så det är inte alls pga det. Sen sa jag ju klart och tydligt att det var min åsikt och att alla tycker olika så ser inte riktigt vad du är ute efter:) 06/09 Bevis ett: Det är för mycket pengar att gå miste om, så givetvis kommer de göra en PC version. Slut på bevis. 06/09 Gillar att du kallar spelet överhypat bara för att du inte gillar det. Det kanske helt enkelt är så att spelet inte är för dig? Bara för att en produkt får mycket beröm betyder inte det att alla måste eller kommer tycka om den. 06/09 Jag förstår lite hur du tänker, även om jag gillar spelet så förstår jag också kritiken. Tempot i spelet är seeeeeegt, men det är nog precis det jag gillar också, det lugnare tempot. Vet inte ens om det här att ge spelet 2 h för att komma in i hjälper,... 06/09 Backloggen är ändå alltid för fet, haha. Lika bra att ge timmarna till de spel som slukar en direkt så kan man ta de andra "bra" spelen när man är uttråkad och kanske har tid att ge det en ärlig chans :) 06/09
Skicka en rättelse