...inga planer på att visa något nytt.

Sony stannade för första gången i mannaminne hemma från E3, men till Tokyo Game Show (med start om en vecka) kommer speljätten med en rad PS4-titlar i bagaget. Japanska Playstation-bloggen har listat bland annat stor närvaro för Final Fantasy VII: Remake och Death Stranding. Dessutom skriver man ut Ghost of Tsushima tillsammans med ordet "trailer". Nä, men...!?

Det är lätt att dra förhastade slutsatser och utvecklaren bakom spelet, som gjorde så starkt intryck på oss under förra årets E3, häller inte bensin på elden. De häller vatten. Andrew Goldfarb, communications manager hos Sucker Punch, tweetade snabbt att det inte blir något nytt.

I'd imagine they're just showing our old trailers at the booth, we have no plans for TGS.

Det återstår att se om vi får se något nytt från Ghost of Tsushima ens i år. Det har ryktats om att spelet släpps till både PS4 och PS5, men detta är ännu obekräftade uppgifter. Vi får se.

Känns som något inte går som det ska med utvecklingen, så jag gissar nog lite som du, att det dyker upp i en annan form än vad vi sett. Kan också bli skjutet till PS5 helt utan release på PS4...även om jag nog mer gissar på att de gör två versioner. 07/09 Håller med dig, tar hellre en ordentligt remake än en remaster. Har originalet liggandes här bredvid mig, med tillhörande PS2. Upplösningen och avsaknaden av diverse quality-of-life grejor motiverar en total remake. 06/09 Jag är inte mycket för remasters men remakes är en annan grej. Det första Jak & Daxter i dagens grafikteknologi vore riktigt nice. Tänkte skriva det du mena om de båda efterföljarna. Inga dåliga spel kanske men väldigt olika från det första originalet.... 06/09 En remake på första Jak & Daxter ligger väldigt högt på min önskelista. Mycket bra spel i en serie som tog den mest konstiga svängen jag någonsin har varit med om i spelsammanhang. 06/09 Hell to the yeah. Ett Ratchet & Clank denna generation är på tok för lite. Sedan var det mycket i spelet som använts från första spelet. En semi remake. Jag har riktigt fina minnen från denna serie när jag lirade på PlayStation 2. Även på PS3. Sedan är... 05/09 Gör inget om både Tsushima och Last of us 2 kommer till PS5 tycker jag, så mycket bra spel på gång nu i slutet av PS4an ändå. 05/09 Jag hoppas på att Sony / Insomniac presenterar ett nytt Ratchet & Clank, gärna en uppföljare till A Crack in Time! 05/09 Kanske tar dom längre tid att utveckla det än vad dom trodde helt enkelt. 05/09 De vill att folk skall glömma av Sekiro först. 05/09 Gissar på att när vi väl får se något nytt, lär det se ut som ett helt annat spel, troligen till det bättre. Mest troligt annonserar de ett släppdatum i samband med, eller kort efter, att PS5 officiellt har visats upp (som enligt vissa rykten kanske ske... 05/09
Skicka en rättelse