Ska Spiders äntligen få till det?

Med titlar som Mars: War Logs och Bound by Flame har Spiders hittills fått ganska mediokra betyg, men vi är många som håller tummarna för att de med Greedfall till sist ska få till det.

Inte minst då Spiders själva har sagt att de vill fånga fansen som gillar rollspelen från Bioware, ett Bioware som just nu kämpar i motvind. Greedfall släpps på tisdag till pc, Playstation 4 och Xbox One. Releasetrailern är däremot redan här. Den är visserligen tunn på gameplay (mer av den varan här och här) men det är någonting med den här världen som ger mig goda vibbar.

The mysterious and magical island of Teer Fradee looms on the horizon, a beacon of hope for your disease-ridden homeland. Uneasy relationships simmer between the island’s many factions, both settler and native, as you arrive as a diplomat and seeker of a cure.

Tack till Devan för detta #nyhetstips!
Visuellt så känns det så lovande att jag blir lika sugen som jag blev på Anthem...så jag tar nog in lite omdömen först innan köp. Får det bra respons så kanske jag går vild på detta. 08/09 Jag unnar verkligen Spiders och hoppas det är med detta spel de får till en rejält fullträff efter ett tjog av relativt originella spel, med stor potential som dessvärre alltid faller p.g.a usel spelmekanik & buggar, skapade med en budget som på sin höj... 07/09 Väntar med att skaffa detta. Blev verkligen bränd av mars war logs och bound by flame. Deras förra titlar var katastofer som inte ens kändes halvfärdiga. 07/09 Sant. Jag har väldigt svårt för dåtids teman. 07/09 Nu är det inte 1700-tal utan någon sorts 1600-tal. Men eftersom du blandar in Kingdom Come (1300/1400-tal) så misstänker jag att tidsperioden inte är av vikt, utan att du helt enkelt inte gillar ett tema med utgångspunkt före 1900-tal. Korrekt? 07/09 Tyvärr är detta inget spel för mig. Gillar inte miljön, 1700-talet tilltalar inte mig alls. Det var samma med Kingdomcome Deliverance. Sen är jag inget stort fan av hack and slash action strider. Blir bara för rörigt. Men största minuset för mig är dato... 07/09 Fusk! En annan sitter fortfarande och lirar Control 06/09 Hann installera och dyka ner i karaktärsgeneratorn idag. Sen kom Fragzone-Fredag i vägen. Ser fram emot Gurras recension! 06/09 Hoppas på det bästa, förberedd för en kliché-fylld, buggig soppa med vissa bra inslag. 06/09 Det grafiska och rpg-elementen ser helt ok ut. Men vette tusan vad jag tycker om storyn(av det man fått se), ser inte ut att vara någon höjdare, men kanske utvecklas till något bra? Gissar på ett stabilt AA-spel, 3/5 kanske, om det inte lider av mycket... 06/09
Skicka en rättelse