Viktigt Meddelande till Allmänheten!

Uppdatering:
Vi släpper recensionen av Borderlands 3 fredagen den 20 september. Om inget oförutsett sätter käppar i hjulen.

Ursprunglig nyhet:
"Vadfalls! Flera andra sajter har publicerat sina Borderlands 3-recensioner, men jag som trogen FZ-besökare sitter ju här utan betyg eller tröst! Vad beror detta på?"

Jo. Ta det nu lugnt och lyssna till vad vi har att säga. Ett ögonblick, vi ska bara ta oss en klunk spr... saft att hålla. Såja. Ah, jubel jubel.

Alltså, kort sagt. Flera amerikanska sajter har redan publicerat sina recensioner av Borderlands 3. Tyvärr kan inte vi erbjuda detsamma, och får inte tillgång till kod före releasen vid midnatt mellan 12-13 september.

I en kommentar säger utgivaren kort att det är 2K:s riktlinjer för lanseringen som säger att inga nordiska medier, och knappt några europeiska, får förhandskod.

Trist såklart, men sådant händer. Utgivarna bestämmer själva vilka de vill ge kod, och även om vi inte ser logiken i att välja ut några få, är det bara att acceptera. Ni som läsare får såklart själva fundera över varför man väljer det här tillvägagångssättet. Vi kan bara konstatera ett tråkigt faktum.

Vi kommer alltså inte att börja vår recensionspelning förrän vid release, vilket gör att det kommer dröja några dagar innan vi kan ge er ett omdöme. Fördelen är att spelet testas live med hårt tryck på alla servrar, och inte i kontrollerade recensentkokonger.

I väntan på detta läser ni med fördel vår matiga förhandstitt!

Nu kan man pre-loada spelet! 11/09 Jag finner en sån recension så otroligt märklig. Givetvis är det alltid recensentens högst personliga åsikt som gäller, men du kan ju inte skriva en recension baserat på stora förhoppningar om förändringar när det gjorts klart för länge sedan att de han... 10/09 PC Gamers betyg säger allt. "An endless fonts of bad jokes and cool weapons in the series most vapid story yet. Borderlands skates by on watching numbers fly and goons explode". Detta är mitt typ av Borderlands! Vill man ha en seriös, djup story är det... 10/09 Vadå, för att de är köpta? Köper inte det såklart. Kolla in PC Gamers betyg. Däremot kan det såklart handla om att man vill kontrollera spelmiljön såhär pre-release. Vilket jag ju också antydde i texten. 10/09 Så det är inte ok att man sätter ord munnen för dig. Men det är helt ok att du bestämmer var en persons värderingar ligger efter tolkat en recension på ditt eget sätt? 10/09 Var skrev jag att det kändes jobbig? sätt inte ord i min mun tack! 10/09 "Trist såklart, men sådant händer. Utgivarna bestämmer själva vilka de vill ge kod, och även om vi inte ser logiken i att välja ut några få" @JoakimBennet Haha kom igen nu, ni vet varför. 10/09 Nej, den kortfattade notisen om några karaktärer som kändes genuina påverkar inte betyget i reviewen. Vad kände så jobbigt med att det nämndes? 10/09 Blir perfekt att plocka upp ur reabacken på Steam framåt vårkanten 10/09 Pc gamer tyckte ju att det mest positiva i spelet va att det innehåller ett homo förhållande så man fattar ju vad den personens värderingar ligger .. 10/09
Skicka en rättelse