Uppdatering:
Vi släpper recensionen av Borderlands 3 fredagen den 20 september. Om inget oförutsett sätter käppar i hjulen.

Ursprunglig nyhet:
"Vadfalls! Flera andra sajter har publicerat sina Borderlands 3-recensioner, men jag som trogen FZ-besökare sitter ju här utan betyg eller tröst! Vad beror detta på?"

Jo. Ta det nu lugnt och lyssna till vad vi har att säga. Ett ögonblick, vi ska bara ta oss en klunk spr... saft att hålla. Såja. Ah, jubel jubel.

Alltså, kort sagt. Flera amerikanska sajter har redan publicerat sina recensioner av Borderlands 3. Tyvärr kan inte vi erbjuda detsamma, och får inte tillgång till kod före releasen vid midnatt mellan 12-13 september.

I en kommentar säger utgivaren kort att det är 2K:s riktlinjer för lanseringen som säger att inga nordiska medier, och knappt några europeiska, får förhandskod.

Trist såklart, men sådant händer. Utgivarna bestämmer själva vilka de vill ge kod, och även om vi inte ser logiken i att välja ut några få, är det bara att acceptera. Ni som läsare får såklart själva fundera över varför man väljer det här tillvägagångssättet. Vi kan bara konstatera ett tråkigt faktum.

Vi kommer alltså inte att börja vår recensionspelning förrän vid release, vilket gör att det kommer dröja några dagar innan vi kan ge er ett omdöme. Fördelen är att spelet testas live med hårt tryck på alla servrar, och inte i kontrollerade recensentkokonger.

I väntan på detta läser ni med fördel vår matiga förhandstitt!