Inget bottennapp, enligt kritikerna.

Greedfall är släppt, och sitter du inte och lirar nu, diskuterar du väl spelet i vår stora tråd. Vår egen Gustav Höglunds recension gick mestadels i dur, och han delade ut en stark trea av fem möjliga. Läs den genast, om du inte redan gjort det. Han skriver bland annat att spelet känns som om Dragon Age skulle möta Pocahontas. Bara en sån sak!

Men vad tycker resten av världen? Ganska positivt, verkar det som. Vi har sammanställt några av de publikationer som har hunnit publicera sitt omdöme, men fyll gärna på i kommentarsfältet om du hittar fler som delat ut ett slutgiltigt betyg.

  • FZ – 3/5

  • Screen Rant – 3.5/5

  • Push Square – 7

  • Wccftech – 7.5

  • Windows Central - 80

  • Gamepro – 80

  • Eurogamer – Rekommenderat

Efter att ha spelat det i 10+ timmar kan jag klart rekommendera spelet. Stark main och side quest story so far. Har bara spelat som spellcaster, o tycker att combat känns bra. Ett rpg spel helt i min smak 11/09 Detta spel har EXTREM Depth of field som inte går att stänga av i grafikinställningarna. Ett till spel man får göra en refund på. Att utvecklarna inte orkar sätta in en option att stänga av depth of field gör att jag får huvudvärk. Orka. 10/09 Blir ett köp för att stödja studion. 10/09 https://www.youtube.com/watch?v=uPGaSAkmY6o Buy! 10/09 Ungefär det betyget jag förväntade mig från ett spel från detta företag. Har faktiskt spelat igenom majoriteten av deras tidigare spel så blir nog att spela igenom detta med. 10/09 Kan ni inte länka deras reviews direkt i listan med poäng? 10/09 Tycker ändå man kan dra paralleller med gamla bioware, Så tycker absolut om du gillar (äldre bioware spel i ny tappning typ) klart bra köp. 10/09 Blir nog ett köp, dels så är jag medveten om att det är en liten studio med begränsade resurser och med tanke på det (samt att jag gillar äldre typen av rpg) så verkar de ha gjort ett bra spel. 10/09 OpenCritic (https://opencritic.com/game/8085/greedfall) Greedfall har just nu Strong rating med 75 i snitt. 10/09 Metacritic PC (https://www.metacritic.com/game/pc/greedfall) Metacritic PS4 (https://www.metacritic.com/game/playstation-4/greedfall) Metacritic Xbox One (https://www.metacritic.com/game/xbox-one/greedfall) 10/09
Skicka en rättelse