Vi räknar med pudling inom kort.

Jag tror de flesta av oss tänkte att ett Fallout du kan spela med vänner var en god idé, på pappret. Vi kan dock lugnt konstatera att Fallout 76 inte levererade den spelupplevelse många suktade efter. Senast i april var Bethesda i blåsväder då man börjat kränga reperationskit för riktiga pengar, trots att de lovat att bara erbjuda kosmetiska prylar. Och de verkar inte ha lärt sin läxa.

Nyligen lanserade de ett kylskåp för 700 av ingame-valutan Atoms, vilket motsvarar cirka 7 dollar, och det är inte bara en prydnad för ditt läger. Den sänker hastigheten med vilken mat mat blir dålig med hälften. Nu behöver du inte köpa Atoms för pengar, du får det som belöning i spelet och shoppar du inte mycket andra kosmetiska prylar är chansen stor att du har en hög. Det är dock uppenbart att Bethesda valt att gå ifrån löftet om att bara erbjuda nya kläder i shoppen.

Reaktionen från spelarna blev som väntad.

Skicka en rättelse
Tycker senaste patchen är riktigt bra, dom har fixat många buggar. Sen att dom har gjort om public events så att spelarna får reda på när dom börjar. Kom in en Arktos Pharma event med 15 spelare. Brukar alltid va mellan 0-3 pers där annars. 12/09 Sitter och spelar det just nu och har även kylskåpet (råkade bara ha valutan liggandes på kontot). Ville ha ett kylskåp som inredning bara. Med det sagt, högst 15 matbitar och ärligt talat så har det knappt någon betydelse. Det är inte svårt eller jobbi... 12/09 Please select one: shit the bed jump the shark mess up fucked it up cock up do a whoopsie mouth off drop a deuce mishandle screw up mismanage flop screwed it up lose all credibility deceit bomb fail fall flat on your face botch mess it all up exaggerat... 11/09 Nädå. De flesta är bra :) 11/09 Finns en här i stan som säljer för det priset med, men de är hälften så stora som alla andras kebabrullar. Så om priset är bra beror väl på om de i Malmö är en hel eller halv snopplängd :) 11/09 Känns mer som dessa ”tekniker” i princip kan förstöra kebaben för att få ner priset. Jag har ätit kebab i Jokkmokk och Tomelilla. Ungefär samma sak och samma pris. 11/09 När jag läste rubriken trodde jag man kunde köpa en "riktig" Fallout-kyl...och såg framför mig hur den vid hemleverans skulle visa sig vara gjord av plast och kartong. 11/09 @veckans: När dom släpper mod tool med dedikerade servrar så blir det så ;) 11/09 Mer tekniker betyder ju inte automatiskt bättre :) 11/09 Ett Fallout med co-op fritt från microtransactions. Absolut! Hade kunnat bli hur kul som helst. Men redan vid de första detaljerna som släpptes om detta spelet så visste man att det här inte var det spelet. Tyvärr så kommer Bethesda fortsätta göra såhär... 11/09