Man kan ju ha "Unity within an Odyssey".

Assassin's Creed har alltid bjudit på mer eller mindre öppna spelvärldar men med Origins och framför allt Odyssey har man tagit klivet mot open world på allvar, med stora rollspelsinfluenser.

I en intervju med Gamesindustry säger Ubisofts Yves Guillemot att det inte finns planer på att återvända till den gamla skolans Assassin's Creed. Han tror mer på en slags sammanflätning.

Our goal is to make sure you can have a Unity within an Odyssey. If you want to have a story of 15 hours, you can have it, but you can also have other stories. You live in that world and you pursue what you want to pursue. You have an experience, many Unity-like experiences.

Ubi-vd:n menar också på att detta är ekonomiskt rätt väg att gå. Han lyfter fram hur spel inte längre tar slut i och med releasen, och att de kan leva vidare lång tid efteråt med nytt innehåll. Odyssey-berättelsen, till exempel, gick i mål i somras med sin andra och sista dlc-trilogi.

Odyssey är ju också ett spel som ändå har hyfsat långa quester, speciellt om man ska köra assassin mode istället för kamikaze mode. Föredrar själv att iaf ha två timmar per session, sen blir det lätt att man fastnar. Lirade 5h en helg (vilket var fantas... 17/09 Hinner du klart det innan nästa års AC? Blir väl det om vikingar då och det skulle vara ännu större. :) 17/09 Är 37 o har familj. Spelat Odyssey sen i vintras med ett break för APlague Tale 😁 Det blir inte mycket gjort på en timme om dagen give or take. 16/09 hehe ja jo. men man vill ju komma till ett slut. 16/09 Är väl bara bra? Då räcker ju spelet i flera år för dig. :) 16/09 Känns egentligen inte helt fel att säga så, för mig, när man har begränsad tid att spela. Men för folk som kan sitta 4-5h om dagen så visst är det fett. 16/09 Kunde inte sagt det bättre själv! 🙂 Det enda jag kan tillägga är att dom gärna får ta rpg elementen snäppet längre, sen är vi nog i hamn 🙋 13/09 Vist odesy och orgin funkar vell men ta bort assasins i odesy och orgin är man då inte en asassin 13/09 Jag gillar det. Älskar att dom blandar in deras myter. Som meduza och sånt. En myt som blir verklig i spelet. Dom trodde verkligen på att dödsriket fanns och vaktades av en slags hund med två huvuden. Jag tycker AC har blivit mer korrekt än någonsin nu... 12/09 tycker det är bra som det är, men allt läga ditt istället counter attack eller en passive skills. eller gör hästens AI mer smartare så om du har autorun att det inte far runt, runt, att den verkligen stannar ditt du har waypointat. Jag tycker stora milj... 12/09
Skicka en rättelse