Du och tre polare mot en tyrant. En spelarstyrd tyrant.

Först kom teasern, och nu en trailer med multiplayer-gameplay. Det som inte blev en ny, renodlad Resident Evil-titel (till mångas besvikelse) visade sig istället vara multiplayer-action, eller “"team-based survival horror” som Capcom kallar det.

Det hela tar plats i en labyrintliknande miljö där ett gäng “överlevare” slåss mot en ensam “mastermind”. Som brukligt kommer de olika karaktärerna ha sina egna förmågor, och i gameplayet ser vi Valerie som support och helare, hackaren January, närstridsmästaren Samuel och tanken Tyrone.

Och fienden är alltså också en mänsklig spelare, som kan ta formen av en Tyrant, använda övervakningskameror, fällor, ljus och dörrar till sin fördel. Mastermind kan också ibland kontrollera de zombies som finns på banorna.

Det är ännu oklart när spelet ska släppas, men det kommer till PS4, Xbox One och PC.

Skicka en rättelse
Säger inte att det komer bli dåligt men är verkligen inte peppad på detta :P Hoppas att dem gör ett RE3make inom snart framtid. Förståeligt dock att dem får denna negativ respons efter att folk precis börjat få förtroende för capcom igen. 16/09 Dom borde ha gjort Outbreak File 3 istället om dom nu ska göra ett MP spel. Aja pass på det här och inväntar RE3R och RE8 istället. 16/09 Försökte göra mitt bästa att inte hoppa på den negativa trenden, men ... Hade det sett ut lite mer som den senaste remaken så hade det varit "OK", men detta såg värre ut än vad jag trodde. Special skills, sparka zombies, fällor, lysande ögon, tråkiga... 16/09 ja jag fick samma känsla! fast detta såg tråkigt ut och zombie master var ju sjukt roligt. senast 2 veckor sen installerade jag det för att testa igen men det finns ingen som spelar det längre :( men vilka minnen, sitta med en bira å vara zombie master,... 12/09 Påminner om Zombie Master, en gammal HL2 mod. Har riktigt goda minnen från tiden jag spelade det, så får hoppas detta blir bra! 12/09 Det är ju samma upplägg som typ Dead by Daylight och Friday the 13th. Fast att man har vapen då. Egentligen borde det ju funka, men Capcom har ju inget direkt bra trackrecord vad gällande multiplayerspel online. Landar alltid i att "varför spelar jag... 12/09 detta är ju helt skit.. nåt moderna survival shit utan minsta RE känsla.. nä usch ..... 12/09 Låter som left 4 dead mixat med aliens vs. predator? 12/09 Suck nej.. 12/09 Var inte det jag hade hoppats på så är inte lika peppad. MEN det ser ganska intressant ut. 12/09