Death Stranding-gameplay på gång.

Vi missade precis livesändningen från Tokyo Game Show där Hideo Kojima som utlovat demonstrerade 50 minuter Death Stranding. Vi har dock fått tag i en rulle där du kan spola tillbaka och kika på kalaset, inbäddat här ovan. Den kommenteras också av en person som ger oss höjdpunkterna av Kojimas anförande på japanska.

Kvalitén är dock inte den bästa och vill du hellre ha en komprimerad genomgång av spelet så finns det en "briefing trailer" som släpptes igår. Blir du något klokare nu?

Här är för er som inte sov igenom engelska lektionerna för att ni spelade hela natten. På engelska, helt klart en annan syn nu. (För er intresserade tänker jag köpa PS4 Pro, bara för detta och God of War.) https://www.youtube.com/watch?v=2JdEeGHEaNU igår 19:16 Aha okej, dom har sagt att det kommer. Så hoppas på det. 15/09 Jo jag såg den, men skulle jättegärna vilja få in den som var 49 minuter lång med gameplay. Det är de saftigast4e nyheterna är. Vore kanon. Har sett att det finns på spanska och italienska men inte engelska. 15/09 Briefing trailern är länkad i artikeln? 14/09 Hittar inte det nånstans..............såg en video där de berättar kort om saker och ting, men inte allt. Vore riktigt nice att få det. 14/09 Med bebis på magen och sperma på ryggen ska man återkoppla amerika https://i.imgur.com/nC0zedW.jpg edit: Så sjukt coolt, jag är helt såld! Som att metal gear, breath of the wild, eurotruck sim och silent hill har gjort ett kärleksbarn tillsammans. 12/09 Kolla på "Briefing" trailern så har du the bare minimum. Du skall "connect America" och rädda tjejen i princip. Det kommer att laddas upp en version med engelska undertexter om någon dag. 12/09 Jag blev positivt överraskad av mellansekvenserna. Det andas tät och mustig MGS-atmosfär. Det kanske kan bli ett köp ändå, trots munspelet. 12/09 "Gameplay på gång" ha ha ha :p 12/09 Kan nån ta fram videon med engelsk eller svensk text. Tyvärr tappade jag bort mitt japanska lexikon....lol 12/09
Skicka en rättelse