Med kommentarer och sprethår. Också rakt.

Under årets E3 och Gamescom visades ett spelbart demo från Final fantasy VII-remaken upp, och nu har man släppt sekvensen fritt, inklusive kommentarer.

4K-videon visar upp hur Cloud och Barret närmar sig och tar sig an en av spelets ikoniska bossar, en Scorpion Sentinel. Man får en rätt bra inblick i hur det nya stridssystemet fungerar – det är ju nu i realtid men med möjligheten att simulera turordningsbaserat via en pausfunktion.

Schyssta explosioner och spretiga frisyrer ingår såklart också. Och när du är klar, kolla in gameplay-trailern som också hittat ut från mässgolvet på årets Tokyo Game Show.

@breahl: ja FFVII är nog utan konkurrens det spel jag spelat flest gånger. I rent antal timmar tror jag faktiskt att FFXII trumfar det, men antalet genomspelningar går lätt till FFVII. Jag och en barndomskompis spelade det parallellt back in the day (ha... 13/09 Efter att ha sett Aoife på Eurogamer spela det är jag inte längre besviken över att det inte är turordningsbaserat. Som hon sa den största skillnaden är bara att du faktiskt kan göra saker medan du väntar på din tur. Man kommer fortfarande pausa och väl... 13/09 Ja detta är mitt favoritspel genom alla tider, jävlar vad man nötte detta på första playstation konsolen. :) 13/09 @breahl: Om man spelar det för första gången vore det egentligen bäst att vänta, eftersom upplevelsen inte blir upphackad då, men jag misstänker att nyfikenheten blir svår att motstå. För mig personligen är det helt omöjligt att vänta, men jag vet å and... 13/09 Frågan är om man ska vänta tills alla delar släppts, för att få bästa upplevelsen. Men då är frågan om man klarar att vänta haha 13/09 vi all vet att vi kommer gråta som bebisar under ett minst ett parti i spelet..försök inte spola det. vi fans vet och hoppas dom inte förstör den scenen 13/09 @Freakon: Haha, vad roligt! <3 Vad hette du på L7? Jag hade många trevliga diskussioner med communityn där, det var en myspysig samling människor :) Episodformatet? Sett till att FFVII Remake är uppdelat i episoder ser jag det nästan helt och hållet pos... 13/09 Utifrån min vetskap att du är en av Sveriges nördigaste (❤️) rollspelsfantaster (är rätt säker på att jag följde dig redan på L7 tiden): Hur ser du på att spelet är uppdelat i episoder? Hur lång tid tror du det tar mellan första och andra episoden? Hur... 12/09 Såg bra ut grafikmässigt, dock kommer ett men.. FF VII är turbaserat punkt. detta ser mer ut som de nyare ff spelen i ffVII fårakläder, det tappar sin charm, från sin storhetstid för att passa in nutidens adhd actionfyllda stil. Slutade med ff serien... 12/09 Är så otroligt taggad! Aldrig ägt ett Playstation utöver den absolut första versionen för typ 20 år sen! Men detta lär nog göra att ungarnas xbox får säga hejdå och ersätta med ett ps4 ^^ För en annan så va det just ff7 och ff8 som fick in mig i spelvär... 12/09
Skicka en rättelse