Kom för priserna, stanna för utannonseringarna.

Fredagen den 13 (*flämt*) är The Game Awards tillbaka för sjätte året i rad, återigen med Geoff Keighley som vår värd. Det tyngsta priset, årets spel, har aktade titlar som God of War, The Witcher 3 och The Legend of Zelda: Breath of the Wild vunnit. Återstår att se vad det blir i år.

Å andra sidan är "awards" inte behållningen för många med The Game Awards. Det som dominerar nyhetsflödet brukar snarare vara stora utannonseringar och nya trailers. I fjol avslöjades exempelvis nästa Dragon Age och Far Cry New Dawn. Sedan vet man aldrig om Josef Fares dyker upp på scenen och är väldigt mycket Josef Fares. Den chansen/risken finns alltid.

Tack till Fezk för detta #nyhetstips!
Eller att Witcher 3 kunde vinna bästa RPG både 2015 och 2016. 17/09 Sedan kan man ju fråga sig hur de kan utse "Game of the Year" när året inte är över ännu, och jag gissar att röstningen avslutas till och med tidigare?! :D Om ett supergrymt spel kommer i december, ska det då vara med i nästa års tävling? Lägg det i jan... 15/09 Läste någonstans att det var väl under detta Playstation 5 troligen skulle utannonseras. Men är väl bara rykten, tror nästa E3. :) 14/09 För att det inte har hittat sin identitet än. Spel är inte riktigt i kulturens finrum ännu. 13/09 Tycker personligen att eventet har blivit bättre för varje år, fortfarande ganska(väldigt) meh, men bättre. Mindre reklam och mindre pinsamheter överlag. Man får ta det för vad det är helt enkelt. Kollar som sagt mest för trailers/utannonseringar. 13/09 Förra året hade de lite allt möjligt, live spelmusik inkluderat. 13/09 Mer Cringe åt alla Gamers! :D Idén är god men just nu så är det bara massor av reklam. Varför visar folk trailers på spel mitt i en prisgala? Lite som att Oscars skulle börja köra senaste Avengers-trailern mitt i galan. De borde kolla mer på hur andra... 13/09 Jo, men det är väl såklart? Även om det bara var priser som delades ut och inga nya spel visades så hade det ju fortfarande varit marknadsföring. Så är det ju med alla prisutdelningar inom kultur. 13/09 Geoff: Förstår inte vad du talar om? https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/757/265/d07.png Men vi får lite utannonseringar och trailers iallafall! 13/09 Glorifierad reklamshow som får mig att tänka på hur nära Idiocracy vi redan befinner oss. 13/09
Skicka en rättelse