Google meddelade tidigare under året att man inte planerar några betatest för Stadia – deras kommande streaming-tjänst för spel. Personer som är osäkra på hur bra tjänsten är kan dock glädjas åt det faktum att man i det senaste avsnittet av StadiaCast avslöjade att man planerar att börja släppa demoversioner av olika spel en tid efter att tjänsten lanserats.

Det var John Justice – vice chef och produktchef för Stadia – som levererade den glädjande nyheten. Han betonade att dessa demos inte bara kommer ge existerande Stadia-kunder chansen att prova på spel, utan även låta icke-existerande kunder testa själva tjänsten. Han hade dock fler överraskningar på G, inklusive att tjänsten kommer stödja moddar (antagligen i begränsad utsträckning) och att man siktar på att möjliggöra delade sparfiler mellan plattformar.

Flera storspel kommer lanseras på tjänsten efter dess släpp i november, inklusive Cyberpunk 2077 och Football Manager 2020, och i det sistnämnda fallet hävdar man att Stadia-versionen kommer vara den "smidigaste".