Dinodags i Unreal Engine 4.

Inför E3 gick det vissa rykten om en Dino Crisis-comeback, men av den blev det ingenting. Ett gäng entusiaster är dock igång med en Unreal Engine 4-remake av spelet från 1999. Tidigare har vi emellertid fått stillsamma demonstrationer av miljöerna. Nu är det äntligen dinodags!

Team Arklay's hälsar att de jobbar hårt på att visa ännu mer – något de snart ska göra – men i den här första gameplay-trailern får vi ändå ganska mycket dinogodis. Dino Crisis släpptes alltså 1999 till Playstation och ett år senare till Dreamcast och pc. Mer actionladdade tvåan togs också emot väl men efter den risiga trean till Xbox lade Capcom serien på is, där den har legat sedan dess.

Om Capcom beslutar sig för att återvända till serien håller jag tummarna för att de håller sig till survival horror-rötterna. Jag håller en extra tumme för att det här fanprojektet går i mål.

Exakt det där! 17/09 Gissar att Capcom håller koll på projektet och blir det populärt så stänger de ner det och gör en egen remake. Är ju gratis marknadsundersökning för dem. 17/09 De kommer nog lära sig sig saker av det här projektet. Jag är frilansande filmare, när jag inte har några betalande project gör jag egna filmer som aldrig visas bara för att lära mig nya saker. 17/09 Ett perfekt sätt att få uppmärksamhet. Sen slöseri med tid är ju alltid en intressant fråga. Har de inga förväntningar att tjäna pengar så kommer de troligtvis lära sig massor av projektet tillsammans med uppmärksamheten. Win win alltså. 17/09 Slöseri med tid för deras del och naivt om dom tror att ägaren av varumärket inte kommer att släcka ner dom. 17/09 Dom hade en RE2 remake, men den stängde dom ner :P Det utvecklades till en egen produkt dock som heter Daymare: 1998. https://www.gamesradar.com/fans-behind-canceled-resident-evil-2-remake-show-off-their-next-project-and-it-looks-familiar/ 17/09 @SWEBarb: Är de inte nått resident evil spel som några också utvecklar i UE4? Inte säkert att dom stänger ner om utvecklarna inte tjänar pengar på de. 17/09 capcom kommer ändå stoppa detta, förstår inte hur dom tror att inget kommer hända eller? det är ju intrång på IP dom inte har rätt till.... idioter 16/09 De där jävla fönsterna. Man tänker hela tiden att "Nu hoppar nån in" Och så gör det inte det. Sen så måste man passera dem gång, på gång, på gång, Helvete vad jag höll på att skita på mig i det spelet. 20 år sen.... fan vad gammal man blivit. 16/09 Blir snart raderad och en officiell remake kommer om två år. 16/09
Skicka en rättelse