Hissa eller dissa.

"Som ett tio år gammalt Bioware-spel" sa Gustav när han summerade sina intryck av Greedfall. Han hyllade mycket av det som den franska AA-utvecklaren byggt av de tillgängliga resurserna, men det räckte ändå inte till mer än betyget 3, "Bra". Om än omgärdat av väldigt mycket beröm.

Med spelet ute sedan en vecka tillbaka är det nu din tur att fälla domen. Vad är bra och vad är dåligt med Greedfall, och vilket blir ditt betyg?

Så här funkar FZ:s betyg.

Bra spel, spelade klart igår. Lagom långt i mitt tycke, drygt 30 timmar tror jag att det tog. 4/5 i betyg. 18/09 Satt precis i valet och kvalet om jag skulle köpa spelet och jämförde priser på Greedfall på diverse sidor, tur då att den här artikeln kom upp på FZ. :) Det verkar som att folkets betyg lutar mot en 4:a, vilket är helt klart värt ett köp. 18/09 Är väl 1/3 in gissar jag. Känns stabilt än så länge. Störde mig lite på kontrollerna i början samt menysystemet. När det blev invant och man befinner sig i flytet och bubblan levererar det. Älskar settingen. Kan dra paralleller till Dragon Age 2 som jag... 18/09 Stabil 4:a 18/09 Oväntat bra, blev en 4/5 för egen del. Jag blev bokstavligen tagen på sängen av det här spelet. Kände inte till någonting alls om det före release. Kul när sådant händer. 17/09 4/5 Jag gillar det starkt. Visst finns det lite smågrejer men i övrigt riktigt bra. 17/09 Klarade det i helgen, början är riktigt dålig, men så fort man lämnar tutorial-området så är det mycket bättre. Roliga miljöer och helt ok story, gillade storyn för de andra i teamet mer än mainstoryn. Det var en rejäl svacka i mitten av spelet när jag... 17/09 Är en bit in i det och gillar det väldigt mycket. Spännade värld och bra lore, combaten är inte för komplicerad men samtidigt inte för lätt, bra voiceacting. På minus sidan är det lite sparsamt med animationer av NPCs, miljön går lite på repetion. Fiend... 17/09 Har spelat klart det och ger det en solklar 4/5. Gick in med ganska låga förväntningar men blev en positiv överraskning. Huvudstoryn mot slutet var ganska uppenbar men i överlag bra. 17/09 Rätt nära slutet nu efter intensivt spelande under helgen, och jag har verkligen haft skoj med det. Ger det 4 av 5. Bra handling, atmosfär osv, och stundtals riktigt vackert. Var rätt länge sedan jag bara stannade upp för att titta på något i ett spel,... 17/09
Skicka en rättelse