Få GTA: San Andreas gratis under begränsad tid!

Visst har du plats på ditt digitala skrivbord (och i ditt hjärta) för ytterligare ett spelstartarprogram? Steam, GOG, Epic Game Store och Battle.net får nu sällskap av Rockstars egna launcher, tydligt döpt till just Rockstar Game Launcher. Om du är rask att dra hem klienten, samt loggar in på ditt Social Club-konto, får du ett digitalt exemplar av GTA: San Andreas gratis.

Mjukvaran stoltserar med funktioner som "Play Games", "Cloud Saves", "Shop the Collection" och klassikern "Automatic Updates" men vi kan gissa att en stor orsak är att få alla pengar från GTA Online utan mellanhänder. Eller så är det en förberedande infrastruktur till Red Dead Online till pc. Tänk om!

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Snabb fråga! Någon annan med Windows 7 som inte kan installera Launchern? Kraschar så fort jag dragit ner EXE filen och kör igång den... Har 2 datorer. En med Windows 10 och den andra med Windows 7. Fungerade utmärkt på Win10 men kunde inte ens installe... 20/09 @Mirage: Det är lätt att släppa program med allting "uträcknat" när man släpper sist av alla och kunnat se vad alla gjort för fel, och vad som folk gnällt mest på deras gnäll forums? Så smart var det inte, det var mer sniket... 20/09 @Puscifer: och Discord 18/09 Så länge det är bättre än möget Social Club när jag ska installera nästa Rockstar spel så kan jag inte bli gladare :D 18/09 Du glömde Bethesda, Glyph, Microsoft Store/Xbox, och Twitch. 18/09 Förmodligen för att de prioriterade det högre, och det här är mer av en "rebrand" än något helt nytt. Inte konstigt alls eller särskilt intressant, då båda har det oavsett. Samt, som sagt innan i tråden, att det är lättare att utveckla funktionen för... 18/09 Fast Rockstar får det från launch. HUR?!!?!!?!? https://media.giphy.com/media/xT0xeJpnrWC4XWblEk/giphy.gif 18/09 Epic Games Store har stöd för cloud saves. 18/09 En orsak är väl att Rockstar bara har ett fåtal, egenutvecklade spel. Torde förenkla jobbet. 18/09 Kan inte ge Rockstar för mycket skit för detta, måste säga att tekniskt sett så har dom väldigt länge haft en form av klient, deras webbsida, men visst, kanske kan ses som drygt att installera en klient istället. 18/09