Ni ger toppbetyg till Blizzards retrotripp.

World of Warcraft är lika kul nu som för 15 år sedan. Så kan FZ-läsarnas samlade omdöme summeras efter att vi häromdagen bad er sätta betyg på World of Warcraft: Classic.

Efter 2 400 röster har massiva 63 procent satt högsta betyg, 5, på Blizzards retrofärgade tidsmaskin. 22 procent nöjde sig med betyget 4, vilket gör att 85 procent gett de två högsta betygen. Det säger väl något om spelets status bland er kära FZ-besökare. Man kan notera att fler satt betyget 1 än 2, men omröstningar tenderar ju ofta att luta åter ytterligheterna.

Så här ser omröstningen ut nu:

FZ:s Mattias Frost var också glad efter sitt återbesök i originalspelet. Han fastslog att Classic är mer socialt, vilket ju passar ett spel i MMO-genren, samtidigt som annat åldrats sämre. Läs vad han tyckte om sitt återbesök i gamla Azeroth.

Nah. TBC och Wotlk var episkt. 19/09 @Allexz: Hoppa med i ett gille! Det finns gott om roligt folk att spela med :) Det är inte lika mycket RP ute i världen som det kanske var första rundan när Defias öppnade upp en gång i tiden, men det finns där. Jag tror att bristen beror lite på att... 19/09 Är inte det tragikomiskt så säg :) Men är evinnerligt glad för alla som får uppleva gamla wow som missade det. Själv raidade jag upp tom naxx när det begav sig på min Holy-präst, har ömsom mardrömmar samt nostalgibrillor på men inser att jag inte har... 19/09 Ja. De gav folket va de ville ha. 18/09 Krokodiltårar. Det som är mest tidskrävande är innehållet, och det var redan serverat och klart att sälja igen. 18/09 Minimal arbetsinsats? Du har uppenbarligen inte sett livestreamen gällande vilket helvete Blizzard hade att skapa classic. De fick göra om hela spelet eftersom all kod från den tiden antingen var för gammal, försvunnen eller helt enkelt inte fungerade... 18/09 Kul att folk tycker att Wow Classic är roligt. Jag avstod att rösta eftersom jag inte kört det ännu. Och jag kommer förmodligen inte göra det heller. Jag är personligen inte jätte sugen att göra om allt igen som jag gjorde 2005. 18/09 Håller fast vid vad jag sa när blizzard släppte tbc, dom förstörde spelet. Classic och dess populäritet är det ultimata beviset 18/09 Spelar på RP-PVP Servern. Har sett 2-3 pers RPa, har sett ~20 pers totalt överhuvud prata om något i /s Spelet är fullt med folk, ändå totalt isolerat och iskallt. 18/09 Samma för mig. Trodde jag var trött på WoW eftersom jag aldrig fick sugen tillbaka när jag spelade Pandaria eller andra expansioner efter. Men nu med classic känns spelet roligt igen. Spelet är inte perfekt och det finns saker som kunde bli bättre men... 18/09
Skicka en rättelse