Vill att Borderlands 3 ska bli "bästa möjliga spel".

Även om Borderlands 3 inte släppts till pc via Steam (än, det vill säga) har pc-spelarna hittat en forumventil via just Steam. Där har de kunnat snacka av sig om buggar och annat, och det är något som inte har gått Gearbox förbi. I en tweet lovar teamet att man är i full gång med att hitta lösningar på prestandaproblem – och det gäller förstås även PS4 och Xbox One-versionerna.

Thank you all for your continued enthusiasm and support. We want Borderlands 3 to be the best game possible and are actively monitoring your feedback. We are working on performance and quality of life improvements and will have more to share soon.

En "hot fix" släpptes för bara en liten stund sedan, men arbetet med mer robusta patchar fortsätter alltjämt. Har du problem med Borderlands 3 i detta nu kanske det finns lösningar.

ett tapp på 10fps när man bara har 60fps är för mycket för min egen del för att det inte ska märkas av och störa, men det är ju olika hur mycket man störs av sådant. det mest udda verkade vara 4k-läget där de tydligen har vassare grafik på ps4 pro vilke... 20/09 Grymt bra spel men kört sönder det redan. Lyckats klara det (allt 100%) två gånger på ett par dagars speltid. Hoppas första dlc paketet släpps asap så man har något att spela. Hoppas dom löst alla mini problem tills dess! 20/09 PS4an är låst till 30 fps och ps4pro med performance alternativ kan ibland nå upp till 50-60. Men jag kan inte påstå att FPS droppar något i större fighter eller explosioner på min ps4 pro det är inte märkbart för mina ögon så. Dock kan jag inte svara... 20/09 Ja, hörde att den var än värre med fler spelare. Nu har jag inte spelat det själv, men jag hade absolut inte tyckt att hopp mellan 50-60 hade varit "inga problem alls" (borträknat från bilåkandet som tydligen ska vara ännu värre, men det är en sån liten... 20/09 haha samma dryga skit varenda gång ett nytt spel släpps .. buggar till förbannelse och ospelbart pga prestandaproblem. Alltid samma snicksnack från utvecklaren. Jag väntade ett år med att skaffa ac odyssey .. inte märkt några problem 20/09 Solo på ps4pro är inga problem alls. Tyvärr är det däremot rätt laggigt när man spelar co-op vilket suger. 20/09 Har haft en crash, tre uppdrag som buggat under ca 35h speltid och absolut inga prestandaproblem att tala om. Däremot har jag sett en del gameplay från konsol och jag hade aldrig klarat av att spela mer än 30 min. Det presterar ju som skit och tankar... 20/09 Har sett två non-breaking buggar än så länge: - Glitchande grafik vid ett tillfälle som flimrade på ett ställe på kartan, inte sett det igen. - Mina vapen hade fel ikoner på sig i inventoryt igår till och från, skölden såg ut som ett snipergevär. Inte... 20/09 Inte skaffat det än pga att jag lirat annat men då kanske man kan vänta tills dess att de släppt patchen för en mer problemfri upplevelse. 20/09 Jag har noll problem med stabilitet och prestanda, så är nog rätt varierat vad man har för hårdvara. 20/09
Skicka en rättelse