Han sa ju att han skulle komma tillbaka.

Helt utan förvarning har FPS-spelet Terminator: Resistance dykt upp på radarn. En trailer förklarar att det vankas krig mot robotarna år 2028 i resterna av det som en gång var Los Angeles. Du är, som undertiteln skvallrar om, en del av motståndsrörelsen och med Xcom-bleka odds slåss ni mot Skynets skoningslösa mördarmaskiner för att rädda mänskligheten.

Spelet ska vara singleplayer (men Wikipedia-artikeln säger både single- och multiplayer) och enligt Metro UK bygger det enbart på de två första filmerna. Vilket är en bra sak, eftersom de är överlägset bäst. Storyn kan sticka iväg i flera riktningar, med flera slut, beroende på hur du spelar, skriver IGN.

Release blir det till pc, PS4 och Xbox One den 15 november.

Som av en händelse släpps Terminator: Dark Fate två veckor tidigare. Det är den sjätte filmen i serien, och den första sedan Terminator 2 som har James Cameron med bakom spakarna. Vidare är såväl Arnold, Edward Furlong och Linda Hamilton med – också det första gången sen T2. Men kuriöst nog ska filmen och det nya spelet inte ha med varandra att göra mmer än till namnet. Kanske en bra sak, med tanke på att Salvation ju bidrog till att terminera Grin.

Skulle hellre sett en nyversion av Terminator: Future shock 23/09 Spelet är sämre...:p 22/09 Jag spelade aldrig det, så vet inte, men filmen Salvation gav mig PTSD. 22/09 Tror (kan ha fel?) men att han pratar om spelet Salvation som släpptes av GRIN. Det var fruktansvärt på alla vis inte ens filmerna har varit, 22/09 Detta var en positiv överraskning. Men det är väl dumt att hoppas för mycket. Gamla Terminator Future Shock är ju ett sjukt förbisett spel. Har velat spela en hyggligt Terminator-spel ända sedan dess. Kanske är detta vad jag väntat på? Troligtvis inte... 22/09 Det där är ett lätt och snabbt argument som man kan göra som enligt mig är felaktigt, T1000 är verkligen inte odödlig, i andra filmen, (precis som i första) så handlar det mer eller mindre om att bara en annan person skjuter på terminatorn. Eftersom Sky... 21/09 Jag tror alla har det. Genisys var inte en total katastrof, så hoppas det är på uppgång. Salvation var lite som Alien 3, filmen i franchiset man inte talar om. Herregud vad bra det spelet var. Jag saknar den kvalitéten i ett Terminatorspel! 21/09 Shit Microsoft det här hade varit bra att köpa för si så där 6 månader sedan. 21/09 Alltså fan va synd att IPt outsourcas till B-budget. Jag tycker trailern visar på potentialen även om allt från röstskådespeleri till animationer ser kasst ut. Ett välgjort AAA terminator-spel kanske ev. inom skräckgenren vore verkligen något, men nejdå... 21/09 hade varit ascoolt med ett terminator spel med bf4 spelstil med fordon och marksoldater. och sen med typ fallout 4 eller mass effect bra gjort storymode o så. 20/09
Skicka en rättelse