Fallout 76 är inte där än.

Du går där och trånar i flera år, medan hoppet om att få vara med när spelhistoria skrivs bara växer. Till slut släpps det! Du spelar, spelar mer… men… känner bara tomhet. Besvikelse. Fiasko.

Känns det igen? Ja, vi har ju fått ett par exempel på senare år. Fallout 76 och Anthem är väl de fetaste flopparna på sistone, och trots månader av uppdateringar omgärdas de fortfarande av en sur odör av misslyckande. Andra har tvärtom lyckats vända skutan, och efter månader eller år av uppdateringar lever de nu upp till förväntningarna. Bästa exemplen är No Man's Sky och det numera strålande Sea of Thieves.

Vet du fler exempel? Berätta om dina största besvikelser, och vilka som sen genomgått de största förvandlingarna.

Nej dom ska verkligen inte hyllas för att ha fixat nått som borde vara rätt från början. Jag har inte följt hela historien eller ens spelat spelet men det känns som dom blivit "pressade" av Sony och kanske borde ha gett ut spelet som ett EA. 23/09 @Fenix: Jag förstår inte vad det betyder i sammanhanget 23/09 Har Sean Murray tagit på sig skorna än? 23/09 Jag tycker inte Hello Games (utvecklarna av No Mans Sky) ska hyllas. Visst är det bra att de inte gav upp på spelet men jag tycker inte detta kan väga upp för alla lögner man drog innan releasen. Lika idiotisk att hylla kyrkan för att de börjar "tillåta... 21/09 NÄr det gäller Andromeda. Vad jag har sett så fixade man bara lite grafiska saker och de största problemen. Fast det är faktiskt problemet, Andromeda även utan några tekniska problem var inget mer än ett okej spel, definitivt inget mästerverk. Ännu värr... 21/09 alla stora uppdateringar som lagt till en ganska okey story, basbygge lite mer kött helt enkelt. 21/09 Vad är det som gör att No Man's Sky har blivit bra från att ha varit dåligt? 21/09 Fallout 76 är inte där än. Stämmer men det är på väg jag har kul som fan i det till och från när inte min fps är i golvet. Visst är jag i skogen eller inomhus 50-60fps men så fort man är i storstan 10-18 fps suger som fan. 21/09 @Johlor: Tack för svar :) 21/09 Mindre förstås, dock aldrig svårt att få matchet och är en dedikerad och trevlig spelarbas. Tror det är enda pvp-spelet där folk skicka PMs och tackar för bra matcher. Även ger en tips. Tror de flesta kör 1 vs 1 eller 2 vs 2 dock..men känns lite som det... 21/09
Skicka en rättelse