Det, och Metro 2033 Redux.

Ja, nu är det inte Everything som i att "Allt är gratis i Epic Games Store!" (det hade ju varit något!) utan som i spelet Everything. Jag hade inte hört talas om det men 83 procent av närmare 2 000 Steamanvändare ger den interaktiva natursimulatorn tummen upp. Det låter lagom flummigt då du kan gestalta "allt du ser" (djur, galaxer) samt ge dig ut på kravlösa rymdresor.

Det andra spelet som blir Epic-gratis från och med nästa torsdag känner däremot de flesta väl till. Metro 2033 Redux är det första spelet i serien och, skulle nog en del hävda, det bästa. Tredje spelet, Exodus, har som bekant varit en aldrig sinande källa till Epic-kritik och ilska under året. Men den här releasen har inga exklusiva brasklappar, så vi räknar med att det går lugnt till.

Epic spänner som bekant musklerna å det grövsta och delar ut (minst) ett gratisspel i veckan. Just nu är det smått absurt med sex stycken Batman-spel, som är gratis till och med nästa torsdag.

Gammal Metro 2033-kärlek rostar aldrig.

Skicka en rättelse
Enda generöst att ge bort spel även fast det är taktik att få folk in till storen, det är inte skitspel som ger iväg gratis. Första spelet som dom gav var väll subnautica. Ett spel jag själv hade 0 intresse för men spelet visade sig vara väldigt bra och... 21/09 Epic har nog några hundra miljarder att ta från Fortnite kassan. 21/09 Jae, så är det. https://pbs.twimg.com/media/DuZArLLX4AAPLJp.jpg:large Var 100% skämt, är inte alls seriös. :D 20/09 Synd om mig är det absolut inte. Jag tänker mer på deras egna ekonomi. Men jag tror att barnen och tonåringarna som växer upp nu kommer hålla Epic Store närmare om hjärtat än Steam, i och med att deras första shooter då blir Fortnite istället för CS. 20/09 Nä, det är ju.... synd.. :D https://pbs.twimg.com/media/DuZArLLX4AAPLJp.jpg:large 20/09 Det är nog bara överbelastning på servern är ju ganska vanligt när det blir bra erbjudanden i butiker. Följ rådet och testa senare ska enligt nyheten gälla till nästa torsdag. 20/09 Försökte just hämta deras Batman-bundle men möttes bara av "There was a problem processing your request. Please try again later". Kanske läge att lägga in en högre växel och lite pengar på utveckling? Gratis är bara gott om det faktiskt funkar. 20/09 Arkham Asylum och Arkham City är game of the year editions och innehåller DLC medans Arkham Knight verkar vara bas spelet utan DLC och det verkar inte gå köpa DLC'n separat? Men ja, gratis är ju gott! 20/09 80 % rabatt på Everything just nu, på Steam. https://store.steampowered.com/app/582270/Everything/ 20/09 Alltså, om de ger bort såhär mycket spel så har man ju inte ens tid att köpa några nya från deras butik. 20/09