Får det lov att vara en weekend-tripp till Cimmeria?

Gratis muskelknuttar är alltid trevligt, och utöver de sex Batman-spel man nu kan hämta hem från Epic Store kan man under helgen även passa på att provspela både survival-spelet Conan Exiles och realtidsstrategispelet Conan: UnconqueredSteam.

Conan Exiles tar det klassiska (uttjatade?) survival-konceptet vi känner igen från spel som Rust och ARK, och drämmer ned det i den hyboriska tidsåldern. Där får man göra allt från att fylla krus med vatten till att försvara baser från mytologiska monster, och allt däremellan.

Conan Unconquered är i sin tur ett strategispel som kretsar kring vågor av fiender, ungefär som They Are Billions. Twisten är dock att man tillsammans med en vän kan jobba på samma bas i coop.

Du kan prova på spelen fram till den 23, och vill man fortsätta lira kan man i sedvanligt manér köpa dem för ett rabatterat pris.

Skicka en rättelse
Har klockat 202 timmar i spelet skulle nog tippa på 170 timmar solo och resten spelade jag med några Corp medlemar från EVE online (För den som ej vet Coperation heter det i stället för guilds i eve) Men ett satans roligt spel och snyggt. Som fan av Con... 21/09 Hoppade just in på en närpå maxad 40-spelar server, kände inte av några problem. 21/09 Går utmärkt att spela själv men visst är det roligare på en privat server med några polare. 21/09 Call of Duty®: Modern Warfare® beta finns också föratt prova hos Blizzard battle.net fram tills 23 sep. (Kräver Activision login account) Asså en sak till "Rockstar Games Launcher" har lanserats och i samband med lanseringen de ger bort gamla spelet GTA... 21/09 Visst är det lite roligare i multiplayer om man slipper rena griefers. Men jag som gjärna grottar ner mig i singleplayer har absolut inga problem med att lalla runt helt själv i världen. Värt att nämna är att det är väldigt grindy om man spelar själv.... 21/09 @jawik: Jag spelade på en privat server, men öppen för allmänheten. mobs spawnade frusna, gick inte att slå på dem, mining gick inte heller, inga resurser frigjordes. Sen rasslade det till och allt hände på en gång. Var så flera månader efter release... 21/09 Jag körde det ett halvår eller så under early access och hade inga laggproblem. Vi körde iofs på privat server så om det var publika servrarna som krånglade så vet jag inget om det. Men sedan så känns det högst otroligt att ett problem som gör ett spel... 21/09 Har de fixat lagget som gjorde det ospelbart? Spelade vid launch men har inte orkat bry mig sedan dess. 21/09 Jag har haft hur kul som helst när jag spelat solo - men visst, det funkar bäst i MP. 21/09 Ja. Vi lever under "Den stora Striden", vilken kommer vara omskriven i historieböckerna. Även om f2p är en gedigen standard nu för tiden är det nog få förunnat att se cyberkrafterna braka samman på detta vis. Tack. :) 21/09