I en galax långt, långt borta uppdateras fortfarande EA:s skamfilade stjärnkrig.

Om Battlefront 2 ligger och skräpar i något Origin-hörn kan det vara läge att damma av det i slutet av månaden, för den 25 september släpper man en ganska matig uppdatering. En av nyheterna är ett online-coop-läge för fyra spelare där man tillsammans måste ta sig genom olika scenarion som antingen den galaktiska republiken eller den separatistiska alliansen. Vill man hellre spela ensam kan man prova på Instant Action, där man tillsammans och mot datorstyrda karaktärer deltar i storskaliga slag.

Miljövariationen får sig också en boost i och med denna uppdatering, eftersom man lägger till den bördiga planeten Felucia. Planetens kommandoposter – som man tar över i Capital Supremacy-läget – har olika teman, varav en till exempel ligger vid ett dött Sarlacc-hål.

Andra nyheter i uppdateringen inkluderar bland annat:

Community update släpptes precis https://youtu.be/8tnGE9R-ZQg 23/09 Man får credits genom att spela spelet inte bara för att logga in varje dag. Mängder med nya banor och kartor nya heroes och skins plus Capital Supremacy. Och dom kommer fortsätta släppa nya saker löpande helt kostnadsfritt. Jag betalade kanske 500kr... 22/09 @SkeletronFace: Handlar väl om att dom förstörde spelet själva och övergav det. Det finns ju inget i spelet? När dom insåg att dom inte skulle kunna köra en så hård MTX satstning som dom ville så hände det inget. Fortfarande bara 500 credits varje dag... 22/09 Ja tycker att det är väldigt bra att dom tar ansvar och bygger upp spelet så att det blir något bra. Men. Det här reparerar bara en del av skadan dom gjort med Battlefront 2 i mina ögon. Dom går inte plus från skadan dom har gjort med det här spelet på... 22/09 Ja, finns inte Droidekas samt Anakin redan? Kollar lite Jackfrags ibland och har för mig han spelade med det för någon månad sedan. 22/09 Jag provade igen efter lång tid, och "Har blivit så jäkla bra." hänger jag inte med på? Det har inte ÄNDRAT något, bara lagt till något spelläge och en planet? ingen jätteförändring direkt. 22/09 @Pretorian24: Och man får fortfarande bara 500 currency i daily craten va? VARJE DAG. :) 22/09 Nice try EA 22/09 Äntligen lite singleplayer uppdatering, bra jobbat EA. 22/09 Droidekas och TX-130 är redan ute sen ett tag tillbaka. Själv spelar jag spelet nästan dagligen. Har blivit så jäkla bra. 22/09
Skicka en rättelse