Rockstar fortsätter plåga oss.

Nu kommer nya tecken på att Red Dead Redemption 2 är på väg att släppas till pc.

Folk på Resetera har grävt fram att Australian Classification Board (organisation som åldersmärker spel och annan kultur) har gett ett spel med titeln "Red Dead Redemption 2" åldersmärkningen MA 15+. Saken är den att PS4- och Xbox One-versionerna redan är märkta, och det är alltså frågan om en ny ansökan – vilket rimligen då gäller en ny plattform.

Tänkbara plattformar är då främst pc, Playstation 5, Xbox Scarlett och/eller Switch. Men ny-konsolerna ligger minst ett år framåt i tiden, och Switch känns aningen klen för ett spel av denna magnitud. Så pc framstår som det mest sannolika alternativet, om ansökan nu gäller att släppa spelet på en till plattform.

PS4- och Xbox One-versionerna fick sina åldersmärkningar i september förra året, och spelet släpptes ungefär en och en halv månad senare. Det måste förstås inte säga något om den här nya märkningen, som gjordes den 20 augusti. Men för trånande pc-spelare väcker det ett visst hopp. Och Rockstar släpper ju en egen spelklient nyligen.

Tack till Margy för detta #nyhetstips!
Du får tycka så. Självklart. Hur länge har du spelat online? Har du provat efter nya uppdateringen? Jävligt kul är det nu tycker jag. Griefers? Ja dom finns men är lätt att spöa om man kör defensive mode. Många griefers? Nej! Absolut inte. De flesta är... 25/09 det är bara en tidfråga nu grabbar 24/09 @Castor.T: Svälj din stolthet och kör med aim assist. Det är ingenting att skämmas över. RDR1 är fortfarande kul att spela med handkontroll. Vad som räknas är att du gillar spelets story och att världen är intressant att utforska på häst eller till fots... 24/09 Det betvivlar jag inte, men hålla på skjuta och ha sig med kontroll? Nä där går gränsen. 24/09 Red dead Redemption 2 och Cyberpunk är det man längtar mest efter just nu :) 24/09 Sugen på 60fps och att testa spelet i first-person vilket jag tycker är svårt på konsol och inte minst i 30fps. Sen hoppas jag att spelet blir modbart så man kan fixa det där urusla inventorysystemet som blev jobbigt när man hade mycket vapen, samt kapa... 24/09 Var sugen tidigare men inte längre, finns andra bra spel att spela. 24/09 Bara en tanke jag fick när jag läste ditt inlägg: Det släpps på Google Stadia. Men Jag har ingen koll om något när det gäller Take-two, RDR2 eller Google stadia. 24/09 PS4 Pro versionen gick inte an så det ska bli skoj att köra i krispig och framförallt äkta 4K. 24/09 Räkenskapsåret för Take-two slutar först i Mars, så det vore väldigt lägligt för dem att släppa en PC-version innan dess. De har dock The Outer Worlds, Borderlands 3 samt lanseringen av Google Stadia. Det är inte alls ovanligt att vilja samla "stora int... 24/09
Skicka en rättelse