Kapten Prices mustasch har aldrig varit så högupplöst.

Den 25 oktober är det dags för en ny servering Call of Duty, då Inifnity Ward släpper lös sin nytolkning av Modern Warfare. Spelet släpps med en solokampanj som lovar att inte tumma på de grisiga bitarna av krig och konflikt.

Som en del av kvällens State of Play visades en ny trailer från samma kampanj upp. Kapten Price är som bekant tillbaka, och hans mustasch har nog aldrig sett bättre ut. Frågan är bara om den är tät nog att rädda världen?

Hur sugen är du på en ny Call of Duty-kampanj? Tyck till i kommentarfältet!

Skicka en rättelse
Ursäkta men vad snackar du om? Ditt påstående hade kanske varit relevant anno 2005 men om du inte märkt det så händer det idag inte mycket mer än puts på de 1-3 månaderna mellan betan och släppet av spelet. Hade man bytt ut BETA till ALFA i ditt påståen... 26/09 Sent ute men är det bara jag som stör mig på att dom bytte ut originalröstskådisen till Price. Ville han inte eller var det något annat bakom? 26/09 Vilken tacksam och naiv konsument du verkar vara. 25/09 Jag hade 100%. 25/09 Vad hade du för resolution scale? Och de där två sista filmgrejerna i grafikinställningarna gjorde bara spelet suddigare ju högre de var inställda. 25/09 Under 249? Då får du nog vänta längre än tre månader. 25/09 När det gäller såna här spel där MP är hela spelet förutom en liten solo kampanj så är spelet endast värt att lägga pengar på när det hamnat under 249:- . Blir säkert en fin jul klapp på jul rean 25/09 Betan var riktigt bra, och här kan man se att man har kommit en bra bit från "Fish Ai:n" som var så dominerande förut. Det ser ut som en helt ny motor, men jag tyckte att vissa av effekterna och exempelvis elden, såg ut som från de äldre spelen (?) 25/09 Riktigt bra trailer måste jag säga! Senaste CoD som var riktigt bra (både SP och MP) var nog Black Ops 1, men denna titeln har definitivt fångat mitt intresse. 25/09 Ändrade du res scale ? Defult va för mig och polarna 50% så spelet renderas 50%av din skärms upplösning, jag körde på 120% då spelet va väldigt lätt drivet och 1080p på 25" så va de lite mycket kantigt. Måste säga betan va väldigt shabilt och väl oprime... 25/09