Är det nu Mafia 4 händer?

Bara 49 procent av Steam-användarna har gett Mafia III tummen upp, fjärran från de 93 respektive 89 procent som Mafia II och originalet fått. Att det är seriens svarta får är givet.

Men låt oss blicka framåt. Respawn First uppmärksammar att Take-Two (2K Games moderbolag) har varumärkesskyddat kort och gott "Mafia". Särskilt upplysande är inte dokumentet (undertill) men tillhör en kategori som hör hemma inom exempelvis "computer games and video games".

Hangar 13, teamet bakom Mafia III, hade en idé om att Mafia IV skulle äga rum i 1970-talets Las Vegas men enligt uppgifter till Kotaku blev det aldrig något av idén. Kanske är det dags nu?

Mafia 3! ;) Skämt å sido tyckte jag det var bra men det är inget spel jag kommer spela om. 26/09 Kan vi komma överens om att aldrig nämna Mafia III igen! 26/09 Mafia 1 är för mig det bästa spelet jag kört. Spännande story, vacker värld och intressant tidsepok för ett mafia spel. Jag passar alltid på att nämna det när jag snackar med folk om vilka spel vi tycker är top 3. 26/09 jag minns när jag lirade mafia III för ett tag sedan (det var inkluderat med PS+). jag hade kul, absolut. En shootout som gick otroligt vilt till, jag mot massor av badguys. sen vill polisen göra sällskap. som en sann lekledare som jobbar i skolan till... 26/09 III hade helt ok story, men till skilnad mot I och II så hade de bakat in en massa repetetiv smörja som man var tvungen att klara av för att ta sig vidare hela tiden. Spelet hade mått mycket bättre av att vara halvöppet likt föregångarna istället för... 26/09 Trean hör till den värsta smörjan jag spelat från AAA-världen. Extremt repetitivt gameplay och en story som utöver att vara sprängfylld med klichéer hade så många logiska tankevurpor och plot holes att man baxnar. Måtte en annan studio få chansen om det... 26/09 Jag hade kul med Mafia 3 trots sina brister med den hjärndöda AI'n och repetitiva uppdrag. Karaktärerna, staden, musiken och bilkörningen var nice. Jag är beredd att ge "Hangar 13" en till chans. De måste anställa någon som kan programmera stabila fiend... 26/09 "Hangar 13, teamet bakom Mafia III, hade en idé om att Mafia IV skulle äga rum i 1970-talets Las Vegas" Nej, jag hoppas verkligen inte det. Tillbaka till 20/30/40-talen!!! 26/09 Älskade Mafia 1 och 2. Mafia 3 fick till sin atmosfär och sina miljöer rätt så bra men tekniska strul gjorde så att jag aldrig orkade spela klart det. Krascher, stuttering etc. Och det var i våras, så många problem verkar fortfarande finnas kvar. 26/09 Jag spelade Mafia 3 när det var patchat så hade inga problem alls. Tyckte spelet var grymt bra och jag älskar 1an och 2an. Det är extremt sällan jag spelar om spel men 3an är ett av få jag vill spela om. Jag har rätt svårt att förstå kritiken men jag... 26/09
Skicka en rättelse