Och ett par bilder.

Uppdatering 2:
Trailern är släppt, knappt två minuter lång och du ser den ovan. Ett par bilder har vi också, se dem här:

Uppdatering 1:
Sändningen pågår nu, och vi väntar bara på att trailern ska komma. Se streamen:

Ursprunglig nyhet:
Efter nästan kompakt tystnad efter E3-mässan får vi i kväll ett livstecken från Star Wars Jedi: Fallen OrderEA berättar att vi får en ny trailer.

Den släpps någon gång i kväll under ett event som Disney & co kallar Triple Force Friday, som i korthet handlar om att presentera nya Star Wars-prylar. Denna stream börjar klockan 20 svensk tid (klockan 11 amerikansk västkusttid), och någon gång under streamen ska den nya Fallen Order-trailern alltså släppas.

Eventet visas på Youtube, Twitch och Mixer. Bäst ser du det förstås här med alla andra mysiga FZ-medlemmar. <3

Star Wars Jedi: Fallen Order utvecklas av Respawn och släpps till pc, PS4 och Xbox One den 15 november. Kvällens trailer kommer efter en anmärkningsvärt lång tystnad efter E3 – det är ju trots allt EA:s stora spel denna höst.

japp .. en ginger . no buy. Spekaraktärerna är barn för det är uppenbarligen deras målgrupp med det här spelet. 29/09 Jag hävdade inte heller att du gjorde det, därför jag refererade till OP :) Men du bekräftar min poäng igen. Min poäng är att stater som Kuba och Kina INTE ser sig själva som onda, de ser sig snarare som frälsare, och demokratiska stater är Sith i deras... 28/09 I det gamla MMO'et The Old Republic var ju helt klart imperial/sith både intressantare och roligare att spela, jedis var typ rymdhippies som bara ville vara snälla och myspysa. 28/09 Du har nog rätt... även om det är svårt att veta vad det är för typer som gömmer sig under de där vita hjälmarna. ;) Jag har svårt att ta böckerna, serietidningarna och spelen på riktigt allvar. De räknas som kanon ibland men så fort det behövs så strun... 28/09 Jag har aldrig påstått att Sith ser sig själva som onda. Det var någon annan som framförde den, i mina ögon konstiga, teori. Du påstod däremot att Imperiet inte bör ses som onda p.g.a. riktiga stater som Kina inte ses som det. Då menade jag att såna sta... 28/09 Errrmm... jo. i deras värld finns det människor och utomjordingar. Kolla stormtroopers i ep IV och framåt. Inte en enda alien, endast människor. I spelen och om jag förstått rätt, böckerna, så visas det ännu tydligare. 27/09 Precis min poäng. De som är en del av regimen anser inte de är onda. Sith anser inte de är onda eller "the bad guys", som OP hävdade. Tack för du bekräftade min poäng. 27/09 https://townsquare.media/site/442/files/2012/05/arsenio-hall.jpg?w=980&q=75 27/09 Man skulle kunna tro att det är Arsenio Halls syster. Så jag fann inte ögonen så konstiga faktiskt. 27/09 De flesta, utom gamla förhärdade kommunister, anser nog att Kubas och Kinas regimer är onda. Hade de dessutom varit sugna på att härska över alla andra stater så hade de ansett som ännu värre. 27/09
Skicka en rättelse