Men är inte omslaget lite missledande?

Final Fantasy VII Remake släpps 3 mars 2020 (under vad som ser ut att bli en fantastisk spelvår), och nu bjuds vi lite fler bilder från spelet. Screenshotsen nedan visar bland annat upp Cloud, Tifa, and Barret och materia-menyn.

Vi bjuds också på omslagsbilden till spelet, som även den är en sorts remake på originalet. Det framgår tydligt vad det handlar om för spel, men något nostalgiker i sin upprymdhet kan komma att missa är att det inte handlar om ett helt spel, utan bara det första kapitlet från Final Fantasy VII - Midgar. Visserligen expanderat och omgjort, men ändå bara en del av originalet.

Klicka för mer information

Square Enix har inte ens berättat när eller ens hur många fler delar som ska släppas. I ett pressmedelande står det att läsa: “The first game in the project will be set in the eclectic city of Midgar and presents a fully standalone gaming experience that provides a great starting point to the series.”

Borde inte detta framgå av spelets omslag?

Skicka en rättelse
Ja jag köper att FF7 är ett bra spel. Dess strider är verkligen toppen för den tiden. Det finns roliga stunder i spelet men jag kan tyvärr inte komma över att nivån på handlingen är så typiskt lågvatten J-rpg flummig (tappat minnet, stereotypiska sidoka... 27/09 Många har bra story, men man måste köpa att det är mer en färdigpacketerad story att uppleva. Som ju typ de flesta spel ändå har. 27/09 2 blu-ray discar så de är stort iaf 26/09 Yes! Vi hörs om två år och följer upp. 26/09 Flera betyder inte samma som sju. Det är givet att det är flera delar. 26/09 Jo det borde utgå att det inte är hela FF7 såvida de inte fått för sig att om man köper första delen nu så får man de andra på köpet sen men det betvivlar man ju starkt haha. 26/09 Då är det din mot min då. Må bäste tippare vinna :) https://www.fz.se/forum/post/3903859 26/09 Ja, jag tror de har mage att kränga FF7 i flera delar. Liiiiiive Seeervice. 26/09 Tror du att de i detta spelklimat kommer undan med att kränga FF7 i sju delar för 600kr styck? Min tippning är att första delen är 15-20h, 25-30 om du vill göra allt. Sedan måste man tänka att designen för spelet, alla de svåra besluten redan är tagna.... 26/09 Gjorde just de, bara för att dom lagt lite mer krut på midgar betyder ju inte de att det kommer att ta längre tid att klara av första delen av 5,6,7 vad vet jag. Så därför ställde jag frågorna, för orka vänta i 6-10 år för att det ska släppa resten av... 26/09