"They fight for what they believe in".

Call of Duty ska bli skitigare. Vår korrespondent Gurra Gurkan Höglund fick ta sig an spelets flerspelarläge tidigare i år, och han kom därifrån rätt nöjd med förhoppningar om att även singleplayer-delen skulle leverera en åtminstone solid kampanj.

Nyligen släpptes den bombastiska trailern för solokampanjen - och nu kommer ytterligare marknadsföringsmaterial som denna gång tar oss med bakom kulisserna på just enspelarläget.

I filmen undersöks den breda storyn bakom händelserna i spelet, och vi får även möta några av de som hjälpt till att gjuta någon form av realism i titeln - de soldater och krigskorrar som agerat som konsulter under utvecklingen.

Nya Call of Duty: Modern Warfare släpps 25 oktober.

Spännande att "Bear" från Six(Seal team) gestaltar Cpt. Price här, en hel del liknande drag i de karaktärerna kan jag tänka mig. Om man gillar liknande action som CoD:MW så kan jag rekommendera serien Six, bra action och lagom uppladdning. 27/09 Ser riktigt maffigt ut. Precis vad jag är sugen på att lira. (Kampanjen alltså, MP hoppar jag.) Har alltid gillat grafiskt "realistiska" shooters. Borderlands 3 verkar t.ex. grymt välgjort vad jag sett men den grafiska stilen lockar inte riktigt mig så... 26/09 Var då verkligen ingen brist på inställningar i betan, tvärt om var det faktiskt väldigt imponerande med en många inställningar som rör själva gameplayet som man inte ens själv hade tänkt skulle kunna gå att konfigurera. 26/09 Nej på PC. Ok såg inte någon sån men jag letade inte så noga. Positivt då blir det nog ett köp. Gillade inte BO4 trots att det var Treyarch som utvecklat det. 26/09 "War has changed. It's not about good and evil, it's all shades of Grey". Följa kriget från olika perspektiv, intressant! 26/09 Detta kommer jag att hugga. Även om jag blev besviken på Blops 4. Hoppas inte det blir för pretto bara med alla militära rådgivare. Det har snackats om det förr och i slutändan är det ändå bara en TV-spel. Inte heller det TV-spel som är känt för sin rea... 26/09 På konsoll ? Finns fov inställning på pc som var med under betan. 26/09 Kan bli första IW-spelet jag köper sen förra MW trots avsaknad av FOV-inställning? 26/09 Verkar som en grymt bra sp-kampanj, och rätt annorlunda för att vara cod. 26/09 Tappat suget efter den där exklusiviteten på 1 år med Survival-läget till PS4. Och rykten om loot lådor med vapen i! Jag kommer avvakta och se hur IW hanterar detta. Inte stora förhoppningar. Det är ju ändå Activision som ligger bakom detta. Jag som kän... 26/09
Skicka en rättelse