Kojima Productions knyter ihop säcken och gör sig redo för release.

Sent igår kväll svensk tid nåddes vi av nyheten att Hideo Kojima och hans team lagt sista handen vid deras skruvade brobyggarsimulator Death Stranding. Spelet har "gått guld", som det heter i branschen, och är med andra ord färdigt innehållsmässigt. Företaget själva firade detta på Twitter:

På årets Tokyo Games Show fick vi en rejäl dos gameplay från spelet, nästan så att man ärligt kan säga: "Jag tror jag har ett hum om hur det kommer vara." Hur väl mottaget (eller inte) Death Stranding blir får vi veta den 8 november, då spelet släpps. I vilket fall säger vi grattis till Kojima och gänget för att de kommit i mål.

Skicka en rättelse
Som jag skrev inom parantes alltså? ;) 27/09 Japp, det är absolut det som är nyckeln här. Har själv gått genom dussintals med "bookTubers" för att hitta någon vars boksmak verkar nästan identisk med min, och nu när jag gjort det har jag alltid något intressant att läsa :) Har dock inte haft samma... 27/09 Ha så kul med Death Stranding ni playstation ägare. SJälv funderar jag varför Kojima hatar oss PC spelare och inte vill ha våra pengar. :D 27/09 Tricket är ju att hitta några recensenter som just inte är "random snubbe" utan några vars analys och perspektiv man själv brukar dela. Då blir det användbart och inte ett dugg weird. 27/09 Känns bara som att spelet är överhypat än så länge. Förmodligen blir det inget köp från min sida då jag är på tok för simpel för att ens förstå vad spelet verkar gå ut på. Har sett en del anime i mina dagar, men fattar fortfarande inget om vad det här... 27/09 Recensioner gör inget för mig typ. Jag ser hellre några videos med gameplay för att se om det verkar fett. Folk som gör recensioner brukar oftast vara helt för subjektiva och färgar sin recension med starkt färgade åsikter baserat på spelutvecklaren ell... 27/09 Kommer skaffa det men likt Last of Us 2 och Ghost of Tsushima som alla sannolikt blir PS5 spel så tyvärr så väntar jag till PS5 (Q420?). 26/09 Är fortfarande tveksam till detta spel. Vill se recensioner först 26/09 Ingen vet vad det är. Men alla vill ha det! Det är fan bra marknadsföring =D 26/09 jag tror jag ska köpa PS4 bara för detta spel till att börja med. Det är värt varenda krona och jag ser inga hinder att verkligen njuta av det man spelar. 26/09