Harry Potter-älskare lystra, för det här kan vara det inofficiella quidditch-spel ni väntat på (det var trots allt några år sedan det officiella Harry Potter: Quidditch World Cup släpptes), och det går under namnet Broomstick League. Utvecklaren är Virtual Basement LLC, som bland annat varit med och utvecklat survival-spelet ARK.

Som vi ser i utannonseringstrailern kan det närmast liknas vid Rocket League med en magisk twist. Det finns olika arenor, och varje inkluderar sina egna speciella inslag som påverkar matcherna, som drakar och troll. Till skillnad från den brittiska inspirationskällan är det här heller inga som helst problem att dra fram trollstaven och fyra av några välriktade trollformler för att sabotera för motståndarna.

Broomstick League kommer släppas i Early Access på Steam under det första kvartalet 2020, och man förväntar sig sedan att släppa det färdiga spelet upp till ett år senare. I Early access kommer spelare bland annat få tillgång till 2v2-, 3v3 och 4v4-matcher, möjligheten att skräddarsy sin karaktär med diverse trollstavar, kvastar och målexplosioner, samt fem olika arenor. Nya spellägen, specialregler och annat innehåll kommer sedan läggas till kontinuerligt.